• 18 brīnišķīgi gadi… Marija Naumova kāzu jubilejā dalās ar sirsnīgu vēstījumu

    Slavenības
    Estere Jansone
    15. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Marija Naumova
    Dziedātāja Marija Naumova un uzņēmējs Raitis Bullītis šodien svin kāzu 18. gadadienu. Viņa šajā dienā saviem sekotājiem dalījusies ar kādu nozīmīgu atklāsmi.

    «18 brīnišķīgi gadi ir aizskrējuši pavisam nemanāmi, un tajā pašā laikā tie bija tik piepildīti ar pārsteidzošiem notikumiem – laimīgiem, skumjiem, priecīgiem, interesantiem, aizraujošiem, traģiskiem, neticamiem… tie bija un turpina būt. Galvenais, ka mēs esam kopā,» saka Marija.

    Marija ar uzņēmēju Raiti Bullīti laulājās 2006. gadā. Naumova reiz STV raidījumā Kad viņas satiekas atklāja, ka Raitis ar bildinājumu neesot vilcinājies.

    Viņš daiļo dziedātāju jau bildinājis otrajā nedēļā pēc iepazīšanās.

    Desmitajā abu pazīšanās dienā Bullītis sagaidījis dziedātāju lidostā atlidojam no Parīzes, lai aizvestu viņu uz Jaunpils pili un bildinātu. «Mūs pārģērba tajās senajās drēbēs, pils numuriņā bija rožlapiņas un senā mūzika. Teikšu godīgi – es esmu naiva meitene un pat tad, kad viņš mani bildināja, es nesapratu, ko viņš man prasa, jo es to nebiju gaidījusi. Uzreiz nesapratu,» otrdienas vakarā viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā Kad viņas satiekas, stāstīja Naumova, atklājot, ka daudz nedomājot teikusi jāvārdu. «Es satiku cilvēku, kuru likās, ka pazīstu jau sen,» komentēja dziedātāja. Gadu vēlāk abi svinējuši kāzas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē