• «Kāds nabags tu biji, tāds arī esi palicis!» Valdis Valters izplūcas ar Krištopanu

    Politika
    Marta Kalniņa
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Basketbola treneris Valdis Valters allaž izcēlies ar asu mēli. Nupat viņš izplūcies ar eiroparlamentārieti Vili Krištopanu.

    Basketbola treneris Valdis Valters ik pa laikam sarīko vētru sociālajos tīklos. Dažbrīd iet vaļā tik asi, ka diskusijas sāk līdzināties virtuālajiem kautiņiem. Ja Valdis iekarst, viņš nepadodas! Nupat vietnē X viņš izplūcies ar politiķiem. 

    Viss sākās ar to, ka Saeimas deputāts Ainārs Šlesers vietnē X izplatīja aicinājumu pievienoties viņa komandai un startēt pašvaldību vēlēšanās. Te nu ar savu viedokli iesaistījās arī Valters: «Cilvēks, kuram savs bizness ir pirmajā vietā, nekad šo valsti nepacels. Politikā tādi cilvēki iet, lai varētu sakārtot savu biznesu. Tā ir formula. Un tikai muļķi to nesaprot.»

    Šāds spriedums savukārt ļoti neiepatikās Šlesera biedram Eiroparlamenta deputātam Vilim Krištopanam, kurš Valdim šerpi atbildēja: «Kāds Tu Sūnu ciema lauķis biji, tāds arī paliksi. (..) ASV republikāņiem ir teiciens:

    uzticieties gudriem un bagātiem cilvēkiem. Viņi vienmēr atradīs risinājumu.»

    Tas savukārt uzsita asinis Valteram: «Tev nekad nav bijuši nekādi principi. Apskaties uz sevi spogulī. (..) Ne velti tev bija iesauka jūsmiņš. 

    Kāds nabags Tu biji, tāds arī esi palicis.»


    Šajā brīdī aizstāvēt tēvu vietnē X nolēma deputāts Kristaps Krištopans: «Valdiņ, kur Tu, kur Vilis… Tīri sportam, tu drīz citu dziesmu dziedāsi.. Tad paskatīsimies uz taviem principiem.»

    Šāda virtuālā plēšanās piesaistījusi daudzus X lietotājus. Kāds pavaicāja Krištopanam junioram: «Kā ir dzīvot zem senča tupeles visu dzīvi?» Uz to Kristaps atbildēja: «Nezinu, no 15 gadu vecuma, tas ir nu jau 26 gadus, dzīvoju viens. Es pieļauju – bišķin labāk, nekā Valdim, kurš 43 gadus turpina dzīvot 1981.gadā.» Valdis gan nebija noskaņots turpināt villoties ar Viļa dēlu. «Es tev ieteiktu paklusēt. Es jaunos neaiztieku.»

    Kristaps solījās aizlikt kādu vārdiņu par Valdi, lai arī viņš varētu piedalīties vēlēšanās. «Varēsi beidzot sākt strādāt.

    Pagaidām, esi karsējmeitene. Negribi strādāt, klusē,» tā Kristaps.

    «Mani jau trīs partijas ir uzaicinājušas. Neskumsti. Man ir ar ko nodarboties. (..) Jūs tur atsēžat pa tukšo, lai būtu par ko dzīvot. Man tā problēma nav.

    Esmu brīvs un varu runāt ko gribu,» atbildēja Valdis,

     kurš vietnē X sevi lepni dēvē par Ģenerāli AI.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē