• «Pavilkos uz skaistumu un 50 procentu atlaidi.» Gundars Āboliņš vareni iepircies

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Neplānota, bet varen skaista iepirkšanās šonedēļ sanākusi Jaunā Rīgas teātra aktierim Gundaram Āboliņam.

    «Pirmo reizi paviesojos Babītes rododendru pasaulē. Gribēju vienu stādiņu, bet pārbraucu mājās ar pieciem,» sociālajos tīklos atzinās JRT aktieris Gundars Āboliņš. Kā tā gadījies? «Pavilkos uz skaistumu un 50 procentu atlaidi visiem stādiem! Izrādās, ka tagad esot īstais laiks stādīt,» saviem sekotājiem feisbukā atklāj tautā iemīļotais aktieris. «Pareiza izvēle, draugs!» Gundara pirkumu atzinīgi novērtējis mūziķis Ainars Mielavs.

    Gundara prieks, izrādās, ir lipīgs. «Gundar, jūs kļūstat par influenceri! Būs jādodas arī man pēc stādiem!» iedvesmota vēlajiem dārza darbiem ir Āboliņa kolēģe aktrise Jana Herbsta.

     

    Roddendri gan nav vienīgais Gundara prieks šonedēļ. Nupat pienākušas ziņas, ka viņš un aktieris Jakovs Rafalsons saņems Katlapa balvu. «Kurš cits suņam asti cels?» joko Gundars, daloties ar šo priecīgo vēsti. Šo balvu pasniedz Tukuma novada pašvaldība, lai popularizētu sava izcilā novadnieka tukumnieka Žaņa Katlapa vērtības un aktualizētu aktiera, režisora un pedagoga piemiņu. Ikreiz izvēlas tos māksliniekus, kas ar savu daiļradi stiprinājuši latvisko identitāti. «Šie mākslinieki izstaro labvēlību, inteliģenci, gaišu humoru un dzīves optimismu – īpašības, kas mums visiem tik ļoti nepieciešamas šī laika ģeopolitiskajos izaicinājumos,» uzsver pasākuma rīkotāji.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē