• 3 interjera kļūdas, kas padara māju «lētu»

    Māja
    Dana Sinkeviča
    Dana Sinkeviča
    16. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: New Africa / Shutterstock
    Interneta dzīlēs uzdūros jaunās paaudzes dizaina un interjera zvaigznei Bilal Rehman @bilalrehmanstudio, kura video par to, kā nepiešķirt savai mājai lētuma piegaršu, ir noskatījušies aptuveni 16 miljoni cilvēku.

    Var piekrist vai nepiekrist, bet lūk, ko viņš iesaka:

    • «Izvairieties no pelēka koka grīdām, ko meistariem patīk likt visās mājās pēc kārtas.» Es gan nedomāju, ka tas attiecas arī uz Latviju, tādēļ no sevis pielikšu: trīsreiz padomājiet, vai tiešām gribat izvēlēties laminātu, kas imitē koku. Jo tie, kuri par kaut ko izliekas, parasti zaudē tiem, kas neslēpjas.

    • «Izvairieties no kļūdas, piemēram, guļamistabā visu mēbeļu iekārtu pasūtīt no viena komplekta – tas izskatīsies garlaicīgi un tā, it kā jums vispār nebūtu ne izdomas, ne dizainera acs. It kā jūs būtu iegājis veikalā un ar atlaidi nopircis visu pēc kārtas. Labāk paņemiet vienu priekšmetu un pārējos piekombinējiet, protams, atrodot ko interesantu un atbilstošu stilam.»

    • «Neizmantojiet sienu noformējumā masveida posterus vai lētas slavenu darbu reprodukcijas. Daudz lielāka vērtība būs oriģināldarbam, pat ja tas radīts pašrocīgi vai nav maksājis lielu naudu.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē