• 25 pazīmes, kas liecina: tu esi suņuholiķis!

    Mājas mīlulis
    Zane Piļka- Karaļeviča
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: wavebreakmedia / Shutterstock
    Domāju, visi suņu īpašnieki piekritīs, ka, sunim ienākot mājās, viņš pilnībā maina dzīvi. Un neatkarīgi no tā, vēlamies to atzīt vai ne, mēs visi ar laiku kļūstam nedaudz pārņemti ar saviem suņiem, par suņuholiķiem.

    25 suņuholiķa pazīmes

    1. Tu uz gultas liec papildu sedziņu, lai tavam sunim būtu ērti.
    2. Laika pavadīšana ar suni tev vienmēr uzlabo garastāvokli.
    3. Ja bijusi slikta diena, atliek vien atbraukt mājās un ievelties dīvānā kopā ar savu suni, un tu jau jūties daudz labāk. 
    4. Viņš ir tavs labākais draugs. Cilvēki ir lieliski, bet… suņi ir labāki.
    5. Tu visiem rādi sava suņa fotogrāfijas. Tavā telefonā vienmēr gatavībā ir bilde, ko demonstrēt draugiem un jebkuram jaunam paziņam tā, it kā tas būtu tavs bērns. Saruna parasti sākas šādi: «Klau, vai vēlies redzēt mana suņa foto?»
    6. Atvadas vienmēr ir smagas. Ikreiz, kad tu izej no mājas, tev jāiedod sunim miljons buču un apskāvienu.
    7. Sūtot apsveikuma kartītes, tu paraksti tās arī sava suņa vārdā.
    8. Tavi vecāki pret tavu suni attiecas kā pret mazbērnu. Ēdienu vienmēr uzsildīs un nereti arī sakošļās, lai mazulītim ērtāka ēšana. 
    9. Tu sasveicinies ar katru suni, ko satiec savā ceļā.
    10. Viņu redzēt tu esi tikpat priecīgs kā viņš – tevi. Tu pat nenoāvies nomet priekšnamā somu un skrien bučoties un apkampties ar savu mīlulīti. 
    11. Uz tavām drēbēm vienmēr ir spalvas. Tas ir neizbēgami, un suņuholiķi ar to vienkārši samierinās. Kam tas vispār rūp?
    12. Pat ja tev nav bērnu, tu sauc sevi par mammu vai tēti. 
    13. Tava telefona atmiņa ir pilna ar video un foto. Tu iemūžini, kā suns guļ, kā ēd, kā skatās pa logu, kā dara blēņas, kā rotaļājas, kā saņem dāvanas, kā pastaigājas. Tas taču ir tiiiik mīļi! 
    14. Tavs suns ir tavu sociālo tīklu zvaigzne.
    15. Tu ar viņu taisi selfijus. Tu neesi īsts suņu mīļotājs, ja tavā telefonā nav miljons selfiju ar tevi un tavu suni. Tos regulāri publisko arī sociālajos tīklos.
    16. Tu vēlies viņam piezvanīt, kad neesi mājās. «Čau, kā tev iet? Man tevis ļoti pietrūkst, drīz būšu mājās. Uzvedies labi.»
    17. Suņa apmatojums ir kļuvis par garšvielu tavās mājās. Bez tā nav iedomājams neviens ēdiens. Tu mierīgi turpini ēst kartupeļus, pat ja tur atrodi suņa spalvas. 
    18. Tu ar suni sarunājies kā ar mazu bērnu. Šī kaitinošā balss tev parādīsies gluži nemanot – līdz ar suņa ienākšanu tavā mājā. Tas skanēs apmēram šādi: «Vai, kāds labs puika!», «Nāc pie mammītes!» 
    19. Laiks ar suni vienmēr ir labākā izvēle. «Piedodiet, šodien nevarēšu atnākt uz kino. Es tusējos kopā ar suni.»
    20. Tev ir vismaz pieci dažādi tava suņa vārda varianti, uz kuriem viņš atsaucas. 
    21. Tu uzskati, ka ir pilnīgi normāli stāvēt pagalmā un pastāvīgi murmināt: «Džimi, ej pakakā!», kamēr tavam Džimim interesants šķiet pilnīgi kas cits – ne tāpēc viņš iznācis pastaigā. Un, ko par tevi domā garāmgājēji, tev ir pilnīgi vienalga. 
    22. Tevi pastāvīgi izdzīvo no gultas.
    23. Par suņa veselību tu uztraucies vairāk nekā par savu. Ja suns būs sasirdzis, tu noteikti viņu vedīsi pie veterinārārsta, kamēr pats aprobežosies vien ar aptiekas apmeklējumu. 
    24. Jums ir garas un saturīgas sarunas. Dažreiz tu pieķer sevi sarunājamies ar suni, bet viņš vienkārši sēž un skatās uz tevi, jo nezina, par ko tu vispār runā. Bet suņi ir labākie klausītāji – nekad nepārtrauks pusvārdā 
    25. Regulāri pērc savam sunim jaunas rotaļlietas un, pat ja nonāc bērnu rotaļlietu veikalā, meklē, kāda mantiņa varētu noderēt tavam sunim. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē