• Ziedu horoskops septembrī dzimušajiem. Ko ziedi sola nākotnei?

    Ezoterika
    Liena Britāne
    2. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MaskaRad / Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Floksis (1.–10. septembris)

    Šajā laikā dzimušie ir nopietnas personības, taču mainīgi pēc savas dabas. Viņu emocijas te skrien kalnā, te atkal lejā, taču sabiedrībā viņi to neizrāda. Toties tuvie cilvēki gan ir spiesti sadzīvot ar faktu, ka Floksis ne vienmēr prot savas emocijas kontrolēt. Floksim svarīga ir kopējā stabilitāte gan mājās, gan darbā, taču viņš nav ambiciozs un nav arī mantrausīgs. Apstākļu spiests, var uzņemties augstus amatus, tomēr tas no viņa prasa lielu garīgu spēku. Izmantojot savu racionālo prātu un loģisko domāšanu, no kritiskām situācijām Floksis visbiežāk izkulsies sveikā. Floksim patīk būt noderīgam un citus iepriecināt – kaut vai tikai ar savu sirds siltumu un neuzbāzīgo klātbūtni. Redzot, ka kādam vajadzīga palīdzība, viņš steigsies klusi un nemanāmi paveikt ko otra vietā, kā arī taktiski jutīs līdzi. Vislabāk Floksim patīk darboties sev ierastajā vidē un starp pazīstamiem cilvēkiem. Viņš ciena klasiskas un no iepriekšējām paaudzēm mantotas vērtības, ne vienmēr pieņem jauninājumus. Ar prieku iesaistās mājas un dārza darbos un veic dažādus praktiskus pienākumus. 

    Astere (11.–20. septembris)

    Septembra vidū dzimušie ir enerģiski un neatkarīgi cilvēki, viņi nespēj ilgi palikt mierā, nemitīgi tiecas pabūt arvien jaunās vietās, tikties ar interesantiem cilvēkiem, izcelties uz vispārējā fona. Lai gan Astere parasti ir spilgta personība, viņas raksturs ne vienmēr ir stiprs, tāpēc gadās gan paklupt, gan padoties lielāku grūtību priekšā. No nepatikšanām izkulties reizēm palīdz aktrises talants, taču ne vienmēr var to veiksmīgi izmantot, jo traucē neticība saviem spēkiem un kautrība. Darbā strādā neatlaidīgi, jo ļoti baidās zaudēt jau iegūto. Asterēm svarīgi iemācīties izrunāties ar tuvākajiem cilvēkiem, neapspiest savas patiesās jūtas un emocijas. Apslāpētās emocijas rada papildu spriedzi un var provocēt slimību. Ir periodi, kad Astere ir ļoti kritiska gan pret sevi, gan apkārtējiem. Viņa visbiežāk mācās tikai no savas pieredzes, neuzklausot padomus, jo ir aizdomīga un uzskata, ka ne visi padomi tiek doti no tīras sirds. Mājās patīk harmonija un klasiskas, konservatīvas vērtības – viņai svarīgi, lai galds, gulta un krēsls vienmēr atrastos vienā un tajā pašā vietā. 

    Rudbekija (20.–30. septembris)

    Šajā laikā dzimst emocionāli atvērti cilvēki ar izteiktu intuīciju, kas dod iespēju sajust arī netveramas lietas. Tiesa, ne vienmēr Rudbekija prot to izmantot. Sakāpinātā uztvere, ārkārtīgais jutīgums un impulsivitāte viņai gan palīdz, gan traucē. Var būt galējību cilvēks. Viegli spēj iegūt gan jaunus draugus, gan nelabvēļus un pat ienaidniekus. Vieni viņu uzskata par bezgala jauku un sirsnīgu cilvēku, savukārt citi – par spītīgu, iecirtīgu un augstprātīgi nepieejamu personu. Reizēm mēdz sarežģīt vienkāršas lietas un ieraudzīt to, kā nav. Vienlīdz labi atceras gan labo, gan slikto. Varbūt tāpēc ļoti tuvu draugu Rudbekijai tomēr ir maz un kritiskās situācijās viņa mēdz justies vientuļa un nesaprasta. Kad jūtas labi, vēlas būt pamanīta, ievērota un cildināta. Kad jūtas slikti, Rudbekija grib pazust no citu redzesloka, lai klusībā saņemtos un tad atkal spoža un pārsteidzoša uznāktu uz dzīves skatuves. Mājās vēlas ērtības, skaistas lietas ap sevi un, lai sasildītu savu dvēseli, – romantiskus mirkļus sveču gaismā un smaržīgu ziedu pušķus savā guļamistabā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē