• Ziedu horoskops oktobrī dzimušajiem. Ko ziedi stāsta par tavu raksturu un likteni?

    Ezoterika
    Liena Britāne
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aleksey Sagitov / Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Virši (1.–10. oktobris)

    Šajās dienās dzimušie sirdī ir romantiķi un sapņotāji, dzīvē notiekošo viņi uztver ļoti nopietni, visu kārtīgi apdomā un tikai tad rīkojas. Pusceļā nekad neapstājas, cenšas tikt galā ar visiem šķēršļiem. Kad saskaras ar norisēm, kas īpaši interesē, kļūst izcili darbīgi un uzņēmīgi, atklāj savu analītisko domāšanu, un visi viņus apbrīno un slavē. Šajā laikā dzimst daudz radošu cilvēku, kas interesējas par garīgām vērtībām. Viršiem parasti ir izsmalcināta āriene un laba stila izjūta, viņi ģērbjas ar gaumi, izvēlas oriģinālas, skaistas, bet neuzkrītošas lietas. Nav ambiciozi. Lai piesaistītu sev uzmanību, mēdz rīkoties pavisam citādi, nekā to darītu vairums cilvēku. Pat negribot var radīt strīdus situācijas un likt kādam liet asaras. Ir uzticīgi un godīgi pilda savus solījumus. Interesējas par vēsturi, labprāt ceļo uz ievērojamiem objektiem. Mājas dzīvē ir organizēti un kārtīgi, cenšas ieklausīties tuviniekos un pamanīt viņu vajadzības. Aizrādījumus ņem pie sirds un ilgi atceras. Dārzu cenšas iekopt tā, lai pēc iespējas mazāk būtu jāravē. Mīl košas puķes.

    Samtenes (11.–20. oktobris)

    Šajā laikā dzimušie ir centīgi un mērķtiecīgi cilvēki, labi orientējas notikumos un cilvēkos. Apkārtējie viņus uzskata par līdzsvarotām personībām, kam piemīt godaprāts un spēja izprast citus cilvēkus. Samtene labprāt izpalīdz, aizstāv pret varmākām vārdos un darbos, ir emocionāla un jūtīga vērojoša personība, kas uzmanīgi seko līdzi visām norisēm gan mājās, gan darba kolektīvā. Prot gan uzmanīgi klausīties, gan īstajā brīdī likt lietā savas labās runas dotības. Necieš, ja kāds, kurš nav pietiekami kompetents, cenšas ko iestāstīt. Pateicoties savam asajam prātam, Samtene prot atrast izeju pat no ļoti sarežģītām situācijām. Sabiedrībā jūtas brīvi, taču svarīgi, lai būtu arī pietiekami daudz vienatnes brīžu. Mājās mīl kārtību un mieru, dusmojas, ja lietas tiek noliktas, kur pagadās, vai uz galda atstāti netīri trauki. Kad sadzīviskās dusmas pārgājušas, prot uzmundrināt mājiniekus ar mīļiem pārsteigumiem. Ģimenei piešķir lielu nozīmi un no visas sirds rūpējas par vecākiem un bērniem. Labprāt aicina ciemiņus un arī dodas ciemos. No puķēm mīļākās Samtenei tās, kas aug podos un nav jānogriež.

    Miķelītes (20.–31. oktobris)

    Cilvēki, kuri pasaulē nākuši šajā laikā, ir darbīgi un izturīgi, nepagurdami spēj strādāt ilgas stundas, taču tādējādi nereti nodara pāri savai veselībai ilgtermiņā. Pēc rakstura ir apķērīgi reformatori, gatavi jebkurām pārmaiņām, labprāt arī visu pasauli mainītu uz labo pusi, ja vien to spētu. Ieceres īstenot gan reizēm traucē emocijas un nepareizi izvēlēti līdzekļi. Miķelīti nesaista vienveidīgs darbs, jo sirds alkst plašuma un spārnos ceļ iespaidu dažādība. Globāli dzīves izaicinājumi Miķelīti nebaida, taču, sastopoties ar dzīves praktisko pusi, var apjukt. Attiecībās var būt kaislīga, jutekliska, bieži ļaujas mirkļa impulsiem. Ar otras puses izvēli nesteidzas, lai gan pielūdzēju netrūkst – Miķelītes harizmātiskais šarms ir neatvairāms. Ar savu stūrgalvību var likt kādam skumt, taču vajadzīgs vien laiks, lai Miķelītes sirds saprastu, kas ir labākais viņai pašai. Piemīt talants radīt oriģinālas lietas no pavisam vienkāršiem materiāliem. Iekārtojot dārzu, svarīgi, lai tajā būtu kāda vieta, kur var pabūt vienatnē, vislabāk – vērojot saulrietu. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē