• Ziedu horoskops augustā dzimušajiem. Kādi ir augusta gaviļnieki?

    Ezoterika
    Liena Britāne
    3. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Fusionstudio / Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Lauvmutīte (1.–10. augusts)

    Šajā laikā dzimušie grib un māk būt uzmanības centrā gan mājās, gan jebkurā kompānijā, kur nokļūst. Ir dzimuši līderi un prot radīt par sevi labu iespaidu gan ar apģērbu, gan runas veidu. Viņu izturēšanās un rīcība ir tik pārliecinoša, ka apkārtējie viņiem arī labprāt uztic līdera lomu. Lauvmutītei jāļauj izpausties – lai dara visu, ko un kā grib un var. Panākumi un slava Lauvmutītes prātu neaizmiglo, bet arī konflikti un strīdi viņu nespēj apturēt. Lauvmutīte ir gana uzstājīga un strādīga, neatkarīga un mērķtiecīga. Apkārtējiem jāatceras, ka šiem cilvēkiem tīk uzslavas un uzsišana uz pleca. Tas ir svarīgi, lai varētu tikpat sekmīgi virzīties uz priekšu, turpināt gūt panākumus un būt noderīgi citiem. Ja Lauvmutītei liegs īstenot tās līderes potenciālu, tas galu galā nāks par sliktu cilvēkiem, kas ir ap viņu. Šie cilvēki ir labi sarunu biedri, izceļas diskusijās, turklāt spēj pārliecinoši runāt par jebko – gan par globālām tēmām, gan par ikdienišķām mājas, virtuves un dārza lietām. Lauvmutītei ir izcila iztēle, un arī sava dārza aprises tā vispirms uzzīmē fantāzijās.

    Roze (11.–20. augusts)

    Šajās dienās dzimušie vēlas valdīt vai pār visu pasauli, un nereti viņiem tas arī izdodas. Rozei lielākais trūkums – tā bieži vien netiek galā pati ar sevi. Šiem cilvēkiem svarīgi iemācīties kontrolēt savas jūtas un vēlmes – ja tas izdodas, dzīvot ir krietni vieglāk. Svarīgi noteikt sev vienu galveno mērķi, nevis daudzus mazus, jo gadās, ka Roze vienlaikus grib darīt vairākus darbus un mīlēt vairākus cilvēkus. Vienmuļš darbs Rozi garlaiko. Tās emociju izvirdumi citus var sarūgtināt, jo vairāk tāpēc, ka Roze reti lūdz piedošanu. Ja vēlas, prot lieliski aizslēpties aiz maskas. Cilvēkos Roze vienmēr ir priecīga, radot par sevi tāda cilvēka priekšstatu, kuram nekad nav nekādu problēmu. Tā tomēr nav, jo brīžos, kad citi neredz, Roze var būt bēdīga un justies vientuļa. Lielākoties tie ir cilvēki ar daudzpusīgām interesēm, apveltīti ar inteliģenci un vitalitāti, spējīgi dzīvē daudz ko sasniegt, diemžēl mēdz apstāties pusceļā. Gan mājās, gan darbā Rozei svarīgi justies novērtētai. Veicot mājas darbus vai rosoties dārzā, rozēm nereti pietrūkst praktiskuma un pacietības. 

    Saulespuķe (20.–31. augusts)

    Šajā laikā dzimst cilvēki, kas ļoti nopietni izturas pret dzīvi. Ja Saulespuķes attieksme pret pasauli būtu mazliet vieglāka, veiktos vēl labāk. Visbiežāk Saulespuķe ir draudzīga un sabiedriska, pulcē ap sevi domubiedrus, taču, tā kā dzīvē nemitīgi tiecas pēc kaut kā arvien labāka, nekad nav īsti apmierināta ar sasniegto. Diemžēl šie cilvēki bieži vien nepietiekami novērtē sevi un savus talantus. Saulespuķe mēdz uzlikt ierobežojumus pati sev, baidās no nezināmas nākotnes, tāpēc negaidīti pavērsieni tai nav tīkami – visām izmaiņām vēlas laikus sagatavoties. Neticība saviem spēkiem Saulespuķei var būt pretrunā ar vēlmi sevi vienmēr parādīt no labākās puses un pārsteigt pasauli. Labā garastāvoklī velk košus tērpus un grib būt pamanīta, bet, ja sirdī skumjas, vēlas pazust pūļa vidū. Nonākot labvēlīgos apstākļos starp draudzīgi noskaņotiem cilvēkiem, Saulespuķe spēj spoži parādīt savu radošo potenciālu. Vislabāk Saulespuķe jūtas savējo vidū, kur var izturēties dabiski un nepiespiesti. Saulespuķei ļoti patīk ceļot un iepazīt citu tautu kultūras un tradīcijas. Mājās un dārzā mīl skaisto. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē