• Nebaidies no naudas! 4 domāšanas kļūdas, kas tev traucē kļūt bagātākam

    Ezoterika
    Inga Volkova
    1. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VAKS-Stock Agency / Shutterstock
    Tas skan dīvaini – bailes no naudas. Tomēr šāds psiholoģisks slazds pastāv un labi izskaidro, kāpēc naudas plūsma dažkārt met mums līkumu. Protams, ne jau no pašām naudaszīmēm mums ir bail. Aiz tā visa stāv kas cits.

    Nauda ir enerģija. Gan tīrā veidā – kā visas materiālās un zināmā mērā arī garīgās pasaules (zināšanas, iemaņas) esence, gan arī – visa ar naudu saistītā enerģija. Tās ir visas emocijas, izjūtas, vēlmes, bailes un fantāzijas, ko cilvēki saista ar naudu. Bailes ir tās, kas kavē naudas enerģiju.

    Kāpēc mēs baidāmies no naudas?

    1. Bailes izcelties. Cilvēks ar naudu sev pievērš uzmanību. Viņu ne vien apjūsmo, bet arī aprunā, apskauž… Ir cilvēki, kas labāk dzīvo pieticībā nekā izlec no kopējās masas.
    2. Bailes no stereotipiem. Uzskata, ka godīgā ceļā bagāts kļūt nevar. Ja esi bagāts, tātad nelietis. Šis pieņēmums neapzināti bloķē ceļu uz naudu un labklājību.
    3. Bailes tikt izmantotam. Protams, ar turīgu cilvēku grib draudzēties daudzi, un nekad līdz galam nav skaidrs, cik tīri ir viņu nodomi. Ja cilvēkam ir skumja pieredze, kurā viņš juties izmantots (pat ne materiālā nozīmē), iespējams, viņš baidās no scenārija atkārtošanās.
    4. Bailes no naudas pārvaldīšanas. Zināmā mērā tā ir taisnība – nauda, tās pārvaldīšana prasa laiku un papildu enerģiju, tāpat kā īpašumi. Un, ja vēl ir dzirdēts stāsts par kādu, kurš kļuva bagāts un tagad dienām un naktīm domā, kādās akcijās ieguldīt un kā tikai nepazaudēt… Vai arī neprasmīgi rīkojās un visu zaudēja… Vai arī vairs nevar apstāties savā skrējienā pēc naudas… Paldies par kūkām, čukst zemapziņa un bloķē naudas enerģiju.

    Ko darīt? Kad esi noskaidrojis, kas ir tavas bailes, laiks tās pavērst pretējā virzienā! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē