• Mani krāpj! 4 kļūdas, ko nepieļaut, uzzinot par otra neuzticību

    Attiecības
    Inga Volkova
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: gpointstudio / Shutterstock
    Ko darīt, ja uzzini, ka tavs partneris tevi krāpj? Vienas atbildes nav, jo lēmumi jāpieņem, ieklausoties sevī un saskaņā ar sevi. Tomēr ir daži ieteikumi par to, ko darīt nevajadzētu. Vismaz ne uzreiz.

    4 kļūdas, ko nevajadzētu pieļaut

    1. Pieņemt impulsīvus, nepārdomātus lēmumus.
      Piemēram, acumirklī šķirties. Vai visiem izstāstīt. Vai sameklēt vīra mīļākās partneri (ja tāds ir) un visu atklāt. Vai mesties gadījuma sakaros. Kā jau katrā situācijā, kad emocijas plēš vai pušu, gribas izdarīt kaut ko liktenīgu, neatgriezenisku un izdarīt to uzreiz. Šķiet, ka tā kļūs vieglāk, bet patiesībā tas situāciju padarīs vēl sliktāku.
    2. Pieprasīt, lai partneris atklāj krāpšanu visās detaļās.
      Dabiski, gribas zināt, vai tās ir nopietnas attiecības vai arī tikai sekss, cik ilgi tas jau notiek, kur viņi tiekas… Turklāt var izbaudīt ļaunu prieku, skatoties, kā šī atzīšanās liek mocīties, izvairīties no atbildēm, sarkt un bālēt. Taču vēlāk attiecības, iespējams, izdosies saglabāt, taču šīs detaļas atmiņā būs iededzinātas kā ar karstu dzelzi. Tās traucēs arī atjaunot uzticību.
    3. Izlemt, ka tātad viņš mani nemīl. Un droši vien nekad nav arī mīlējis.
      Patiesībā pierādīts, ka diezgan liela daļa cilvēku, kuri piekrāpuši, joprojām mīl savu dzīvesbiedru. Protams, vieglāk ir visam pārvilkt svītru un izsvītrot no dzīves gan šo cilvēku, gan visu, kas ar viņu saistīts. Taču tas ir bērnišķīgi – tā vietā, lai aci pret aci saskartos ar sarežģītu dzīves situāciju un mēģinātu to risināt, rīkoties kā indiešu melodrāmās.
    4. Vainot sevi par otra sānsoli.
      Lai gan ir teiciens, ka viena pagale nedeg, sānsolis tomēr ir pieauguša, par sevi atbildīga cilvēka rīcība. Lai cik sarežģītas būtu pāra attiecības, izvēlas rīkoties katrs pats.
      Vairāk par mīlestības trijstūri attiecībās lasi digitālajā žurnālā Santa+!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē