• Ko par cilvēku atklāj plaukstu forma?

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    21. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pataradon Luangtongkum / Shutterstock
    Par cilvēka raksturu un spējām runā ne tikai zināmākā plaukstu lasīšanas pazīme – plaukstu līnijas, bet arī roku, pirkstu un nagu forma. Noskaidrojam, pēc kādām pazīmēm šos vēstījumus iespējams nolasīt!
    • Vispirms novērtē, vai tava plauksta bez pirkstiem vairāk atgādina taisnstūri vai kvadrātu.
    • Cilvēkiem ar taisnstūra plaukstām padodas radošs darbs, savukārt kvadrātveida plaukstu īpašnieki nevairās no zemes darbiem, mīl strādāt ar rokām un neiebilst pret daļēji monotonu darbu.
    • Augumā mazi cilvēki ar mazām plaukstām un īsiem pirkstiem visu redz stratēģiskās līnijās un lielos laukumos, sīkumi viņus neinteresē (lai atceramies Napoleonu). Savukārt augumā garie ar lielām plaukstām un gariem pirkstiem ir izpildītāji ar taktisku domāšanu. Tādi bieži sastopami juvelieru un ķirurgu vidū. Savukārt napoleonus īpaši labi var redzēt politikā.
    • Ideāli, ja komandā – vienalga, politikā, uzņēmumā vai laulībā – viens ir stratēģis, otrs izpildītājs, jo abi viens otru papildina.
    • Savukārt izteikti pirkstu kauliņi (parasti pirksta vidējā locītava) liecina par lielu apdomību, tad lēmumu pieņemšanai parasti vajadzīgs ilgāks laiks. Tāda pirkstu forma nereti raksturīga arī neatkarīgām uzņēmējām. 
    • Ja, aplūkojot plaukstas ārējo sānu malu, ir redzams izliekums, tas liecina, ka cilvēkam piemīt kādas radošas, mākslinieciskas spējas. Ja tas ir augšpusē, tuvāk mazajam pirkstiņam, cilvēkam radošu ideju ir kā sunim blusu, taču viņš realizēs tikai daļu. Ja apakšā – ideju ir mazāk, bet vairumu arī iemiesos dzīvē; ja pa vidu – radošums ar spējām to realizēt ir līdzsvarā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē