• Ko dzimšanas dienas datums vēsta par tavu likteni?

    Ezoterika
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixel-Shot / Shutterstock
    Ezoterikā uzskata, ka dvēsele pati izvēlas, kad piedzimt, tālab dzimšanas diena ir kā neatminama dabas mīkla, kas sevī slēpj unikālu informāciju par tavu raksturu, talantiem, saderību. Noskaidro, ko vēsta tavs dzimšanas skaitlis!

    Pirms uzzini, ko par tevi stāsta dzīves nozīmīgākais skaitlis, pievērs uzmanību nullei dzimšanas datumā. Ja tā ir priekšā (01, 02…09), tavs dzīves ceļš ir ērkšķaināks, bet, ja nulle atrodas aiz skaitļa (10, 20, 30), tā ir kā drošības spilvens, kas palīdz ātrāk īstenot plānus, šajās dienās dzimušie arī vieglāk atgūstas no nepatikšanām. Sazarotāks liktenis ir tiem, kas dzimuši garajā gadā, vairāk šķēršļu jāpārvar arī tiem, kam dzimšanas diena ir karmiskajos datumos – 10, 13, 14, 16, 19.

    1. Raksturs. Tu esi izcila personība, tev piemīt izdoma, radošs gars, stingrība uzskatos, spēja pārliecināt. Lai apmierinātu godkāri, īstenotu mērķus, izmanto aso prātu, izlēmību, gribasspēku, pat diktatoriskas metodes. Tu tiecies pēc aizvien jaunām zināšanām, tās stimulē tavu dzīvības enerģiju. Dod priekšroku neatkarībai, darbam vienatnē, bet vientulība tevi nenomāc, tā drīzāk sagādā prieku. 
      Attiecības. Arī attiecībās par mīlestību un romantiku svarīgāka ir ambīciju apmierināšana. Laulība izdodas, ja partneris ciena tavu spilgto individualitāti, nav pārlieku prasīgs. Otrai pusei jāsamierinās ar otrā plāna lomu. Rūpes par partneri nav tava prioritāte, arī sekss vērsts tikai savam priekam.  
    2. Raksturs. Tu esi maiga, romantiska, sievišķīga, apveltīta ar augstu intelektu, bagātu iztēli un mākslinieces talantu. Dzīvē meklē garīgu piepildījumu, tāpēc tev grūti plānot dzīves materiālo pusi, ne vienmēr pietiek spēka un neatlaidības virzīties uz priekšu. Saduroties ar šķērsli, vari zaudēt dūšu. Neciet domstarpības, konfliktus centies noregulēt diplomātiskā ceļā. 
      Attiecības. Partnerī meklē garīgo tuvību. Par fizisko tuvību tev svarīgāka emocionālā saikne. Sekss ir prātā izauklēta jūtu kulminācija. 
    3. Raksturs. Tu esi dzimusi reformatore, vienmēr un visur centies izvirzīt savus noteikumus. Vari būt laba līdere. Pēc dabas neesi kašķīga, bet neciet tos, kas ir veiksmīgāki par tevi. Tev piemīt liels dzīvības spēks un fiziskā izturība, ambiciozais un nedaudz agresīvais raksturs neļauj samierināties ar padotās stāvokli. 
      Attiecības. Atliek maz laika mīlestībai, bet, kad rodas vēlme pēc romantiskām attiecībām, kļūsti par mednieci, kas apmierinājumu, kaisli gūst no iecerētā objekta lenkšanas. Partnerim jābūt maigam, padevīgam, par tevi vājākam. Tava seksuālā daba ir spēcīga, bet piezemēta. 
    4. Raksturs. Tu instinktīvi protestē pret likumiem un paražām, ar revolucionāres dabu esi spējīga mainīt gadiem iestāvējušos kārtību. Tev piemīt asas novērošanas spējas, laba uztvere, izcilas sistematizēšanas un plānošanas spējas, bet, kad rodas domstarpības kādā jautājumā, centies ieņemt pretēju pozīciju. Esi samērā pasīva, tev piemīt devīgs, labvēlīgs raksturs, taču bieži uz dzīvi raugies tumšās krāsās, palaižot garām labas izdevības.
      Attiecības jāveido ar optimistiskāku partneri, kas tevi nemitīgi uzmundrinās un iedvesīs vairāk pašpārliecības. Intīmā dzīvē esi seksuāli spēcīga. 
    5. Raksturs. Tev piemīt gaišs prāts, izdoma, esi laba diplomāte un komersante. Savu enerģiju novirzi materiālo labumu gūšanai. Nauda palīdz izjust pašas nozīmīgumu. Meklējot svaigas idejas, uzticies intuīcijai, kas vēlāk atnes labu peļņu. Tev nepieciešamas arvien jaunas zināšanas. Elastīgais raksturs palīdz ātri atgūties no smagiem likteņa triecieniem, bet no pagātnes kļūdām nemācies. 
      Attiecības. Mīlestība un intīmo vēlmju piepildījums iet rokrokā ar naudu un panākumiem darījumos. Tev nepietiek ar to, ka partneris ir gudrs un skaists, viņam jābūt arī bagātam.
    6. Raksturs. Tava dzimšanas diena iekrīt vienā no labākajiem datumiem. Tu esi magnētiska personība, kas sevī apvieno temperamentu, individualitāti, praktiskumu, romantismu, sirsnību, pievilcību un uzticību. Tu esi ideāliste, jūtīgi uztver apkārtējo pasauli, mīli mūziku, dabu. Skaistā iespaidā burtiski atplauksti. Tev piemīt izteikta taisnības izjūta, vēlies, lai būtu uzklausīta un saprasta. Bet, ja tevi nodod cilvēks, kam esi uzticējusies, vari kļūt atriebīga.
      Attiecības. Tavas manieres, izturēšanās, ārējā pievilcību pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus. Tu neliekuļo un nenodod mīļoto. Tev vajadzīga māja un ģimene. Vienādi mīli ar sirdi un ķermeni, par pilnvērtīgu uzskati tādu dzīvi, kurā emocionālā un seksuālā aizraušanās ir sabalansēta. Attiecībās ar tevi no mīlestības līdz naidam ir viens solis. 
    7. Raksturs. Tev piemīt filozofisks prāts, attīstīts intelekts un spēcīgs raksturs. Tu esi neatkarīga, noslēpumaina, dzīvo pēc sirds aicinājuma. Pilnībā uzticies iekšējām izjūtām, paļaujies uz sevi. Patīk pārmaiņas. Lai prāts būtu nodarbināts, tu visu laiku mācies. Pēc dabas esi materiāliste, tāpēc rodas iespaids, ka esi bagāta un dzīvo cepuri kuldama, kaut gan naudas varētu būt gaužām maz. Tev piemīt spēcīga intuīcija un spēja sajust otra noskaņojumu.  
      Attiecības. Nepastāvīgā un nemiera pilnā rakstura dēļ jaunībā reti kādam ilgi pieķeries. Partnerī meklē garīgu kontaktu. Pateicoties mainīgajai dabai, otrai pusei esi interesanta. Tev ir liela seksuālā apetīte, arī tu savas noslēpumainās dabas dēļ spēj otru uzbudināt. 
    8. Raksturs. Tev ir mainīgs raksturs, tava darbība un rīcība, kas bija saprotama vakar, rīt var kļūt diametrāli pretēja. Tu esi kā svārsts – šūpojies no vienas puses uz otru. Astoņnieks sastāv no diviem apļiem – materiālā un garīgā. Tavs uzdevums ir ne tikai iegādāties un krāt materiālās vērtības, bet arī attīstīt garīgās intereses. 
      Attiecībās neproti precīzi izteikt savas jūtas, kaut patiesībā esi sirsnīga. Bieži vien savas jūtas izrādi ar kustībām, kuras otra puse ne vienmēr pareizi izprot. Seksā esi aktīva un kaislīga, bet partnerī vairāk meklē garīgo saikni, tādēļ piemērota drauga meklēšana var ieilgt. Tev ir piemērots līdzīga rakstura cilvēks.
    9. Raksturs. Tev piemīt stipra griba, gars, tu neliecies, sastopoties ar šķēršļiem, iesākto noved līdz galam. Tev ir augstas prasības pret sevi un citiem, nemēdz pakļauties, patīk komandēt. Tev piemīt dabas dots vērīgums, tu iejūtīgi reaģē uz visiem dzīves notikumiem. Dzimusi līdere, centies pārspēt citus visās darbības jomās. Panākumus gūsti, pateicoties darba mīlestībai un neatlaidībai. 
      Attiecībās esi ļoti jūtīga, emocionāla, īstā mīlestība atnāk vēlu. Seksuālās vēlēšanās nespēj atklāti izteikt, jo uzskati to par aizvainojumu. Attiecībās vēlies būt līdere, bet seksā vadošā loma jāuzņemas partnerim. Pirmā laulība parasti izjūk, jo fizisko aizraušanos pieņem par mīlestību.
    10. Raksturs. Līdere, kas spītīgi un neapturami dodas pretī mērķim. Tev nepatīk, ja kāds stājas tavā ceļā, bet arī pati nejaucies citu darīšanās, mēdz strādāt vienatnē. Tu esi gudra, ar labu iztēli un radošām spējām. Tev vienmēr kāds vēlas kaut ko uzdāvināt. Tu esi dzimusi karmiskā datumā, bet 10 apzīmē laimīgo karmu – iepriekšējā dzīvē esi paveikusi ko labu un atmaksājusi karmisko parādu.
      Attiecībās esi vaļsirdīga draudzene un uzticama mīļākā un to pašu gaidi no partnera. Tev blakus vajadzīgs cilvēks, kas nekurnēdams pieņem tavu rīcību. Seksā esi kaislīga, tāpēc vajadzīgs tikpat spēcīgs partneris. 
    11. Raksturs. Tu esi enerģiska, neatkarīga, negribi samierināties ar padotās lomu, drīzāk radīt ietekmīgas sievietes oreolu. Taču drosmīgā rakstura aizsegā slēpjas jūtīgums un delikātums. Lieliski plāno darbu, spīdoši izpildi uzdevumus, īpaši situācijās, kad jārīkojas nekavējoties. Vēlmes šad tad pārspēj iespējas, jo nepietiek drosmes izpildīt ambiciozos plānus. 
      Attiecībās meklē garīgu saskaņu ar partneri. Viņam jābūt pacietīgam, taktiskam, bieži vien soli priekšā, lai vajadzības brīdī sniegtu atbalstu. Seksualitāte plūst pāri malām, taču esi pārāk kautrīga, lai savām vēlmēm meklētu piepildījumu.  
    12. Raksturs. Tev piemīt nevaldāma enerģija, radošas ambīcijas, ass prāts, maigums un romantiska sapņainība. Aiz piemīlīgā rakstura bieži vien slēpjas pašpārliecības trūkums, tāpēc, pirms rīkojies, tu parasti konsultējies ar citiem. Intelekts, praktisks prāts un disciplīna ir tavi spēcīgākie ieroči. 
      Attiecībās tev svarīga intelektuāla sapratne. Pret kaisles objektu izturies sirsnīgi un vēlies arī līdzvērtīgu attieksmi. Seksā tev nav tabu un to pašu gaidi arī no partnera. Esi maiga mīlniece, bet patīk arī eksperimentēt. 
    13. Raksturs. Tu esi neatkarīga, lepna, praktiska, enerģiska. Tu ātri visu uztver, apgūsti jaunas zināšanas, bet augstas virsotnes sasniegt grūti. Tevi urda vēlme uzlabot finansiālo stāvokli, bet ambīciju trūkuma un pesimisma dēļ palaid garām labas izdevības. Tu esi dzimusi karmiskajā datumā. Iepriekšējā dzīvē pietiekami daudz nestrādāji fizisku darbu, vieglprātīgi rīkojies ar materiālām vērtībām, tālab šajā dzīvē vairāk jāstrādā, lai kaut ko sasniegtu.
      Attiecībās tiecies pēc ilgstošas, stabilas kopdzīves, partnerī meklē pleca izjūtu. Esi gādīga, tomēr partneri vērtē vairāk pēc darbiem, nevis vārdiem. Intīmās vēlmes iedegas pēkšņi, tās ir nekontrolējamas un spēcīgas. 
    14. Raksturs. Tu esi gudra, praktiska, apdomīga, patstāvīga, izlēmīga un veiksmīga. Prātu, iniciatīvu un enerģiju sekmīgi novirzi materiālā stāvokļa uzlabošanai. Aktivitātes periodi mijas ar atelpas brīžiem, kuros analizē sevi un dzīves jēgu. Reizēm parādi spīdošas organizatoriskas spējas. Arī 16 ir karmiskais skaitlis – iepriekšējā dzīvē patika izklaidēties, ļāvies miesiskiem kārdinājumiem, nauda viegli nāca un gāja. Šajā dzīvē gaidāmi pārbaudījumi ar naudu, to gribas, lai viegli dzīvotu, bet tā nemaz tik viegli nenāk.    
      Attiecībās dod priekšroku cilvēkiem, kam ir savs viedoklis, kas dod saprātīgus padomus un praktiski palīdz. Laipnība, diplomātija, prāts un izlēmība – tās ir īpašības, par kurām tevi ciena partneris. Tev blakus vajadzīgs tāda paša kaluma cilvēks, proti, materiālists. Pat seksā tavas vēlmes ir pārāk materializētas.   
    15. Raksturs. Tu esi spilgta personība ar gaišu prātu. Ar savu dzīvesprieku un labvēlību ap sevi pulcini veiksmīgus, laimīgus cilvēkus. Tev piemīt izsmalcināta gaume, ap sevi radi ērtu, komfortablu vidi. Izcilo darba spēju un neatlaidības dēļ izdodas viss, kam pieķeries. Tu pieķeries naudai, bet arī tās trūkums tevi īpaši neuztrauc. 
      Attiecībās meklē romantismu un garīgo tuvību. Spēcīgās, patiesās un dziļās jūtas ir pamats noturīgai laulībai. Mīl vienādi stipri ar prātu un ķermeni. 
    16. Raksturs. Tu esi ambicioza līdere, ceļā uz mērķi neciet pretestību. Reizēm esi sentimentāla, romantiska, mīli dabu. Tu ieklausies citos, nepalaižot garām nevienu sīkumu. Arī tad, ja no tevis kāds vēlas kaut ko noslēpt, bez grūtībām lasi starp rindām. Pateicoties diplomātijas spējām un augstsirdībai, tev ir daudz draugu, daudz laika tērē ģimenes lietām. Tas ir karmiskais skaitlis, kas norāda, ka iepriekšējā dzīvē esi sevi pārlieku veltījusi mīlestībai, kādam nodarījusi dvēseles sāpes. Tāpēc šajā dzīvē tev būs jāpiedzīvo vilšanās, varbūt pat jāzaudē mīļotais.|
      Attiecībās stipri pieķeries partnerim, bet nevari ilgi būt kopā ar vienu partneri, tev vajadzīgas pārmaiņas – kaut vai tikai flirts. Seksā esi spēcīga, pat agresīva, tavs kaisles objekts var būt patiesi laimīgs.
    17. Raksturs. Tu vienmēr tiecies meklēt taisnību un dzīves jēgu. Instinktīvi meklē garīgi tuvus domubiedrus. Spēcīgi attīstītā intuīcija palīdz izdarīt pareizo izvēli, pieņemt svarīgus lēmumus. Pēc dabas esi nemierīga klaiņotāja, kam patīk eksperimentēt, no dzīves ņemt to, ko tā dod, neciet aizliegumus. Spēcīgā rakstura dēļ sadzīves apstākļi nespēj salauzt tavu garu.
      Attiecībās esi uzticīga, kaut gan vari stāties laulībā vairākkārt. Ja partneris cenšas tevi ierobežot vai likt šķēršļus, attiecības vari pārtraukt. Seksā patīk eksperimentēt, neatzīsti aizliegumus. 
    18. Raksturs. Tu esi ļoti talantīga, artistiska, iejūtīga, vēlies citiem palīdzēt, bet arī esi ļoti egocentriska un ambicioza. Godkāre un vēlme jebkurā darbības jomā sasniegt virsotni, dzīvē atnes veiksmi un finansiālu neatkarību. Tev piemīt ass prāts, darba mīlestība, tu vari būt laba vadītāja, bet bieži uzskati, ka esi pelnījusi vairāk goda, privilēģiju un naudas nekā citi. 
      Attiecības. Tev nav viegli atrast cienīgu dzīves draugu, jo potenciālajam kandidātam izvirzi pārāk augstas prasības. Tu jūties komfortabli ar partneri, kas izceļ tavas labās īpašības, vai ar līdzvērtīgu vīrieti, kas nepiekāpjas, taču atbalsta tavu tiekšanos uz pilnību. Ja tev izdodas satikt saprotošu, maigu, padevīgu sirds bruņinieku, atplauksti un kļūsti par iejūtīgu un romantisku mīlnieci.
    19. Raksturs. Tu esi pašpārliecināta, godkārīga, valdonīga, nevēlies citiem pakļauties. Tavs aicinājums ir rādīt citiem piemēru, būt līderei, kas pārējiem bruģē ceļu uz panākumiem. Tev ir neparasti augsta dzīves prioritāšu latiņa. Tik spēcīga personība var sagraut visu, kas stājas ceļā. Arī šis ir karmiskais datums – iepriekšējā dzīvē ļaunprātīgi izmantoji savu varu, nerēķinājies ar citiem, prasīji bezierunu pakļautību. Šajā dzīvē būs daudz situāciju, kad tev būs jāizrāda cieņa citiem.  
      Attiecībās tev vajadzīgs partneris, kas arī dzimis 19. datumā, jo jūties harmonijā tikai ar sev līdzīgiem cilvēkiem. Attiecībās un seksā vēlies dominēt, jo tev ir svarīgas tikai pašas izjūtas. Tuvākie ir vien instrumenti, kas kalpo mērķu sasniegšanai. 
    20. Raksturā esi rāma un miermīlīga, pret citiem – atklāta, taisnīga, atsaucīga. Liriskā, sapņainā daba apvienojumā ar asu prātu ļauj pievērsties radošam darbam. Dod priekšroku domu apmaiņai, tālab, pat risinot svarīgas dzīves problēmas, vēlies, lai blakus ir ieinteresētas personas. 
      Attiecībās tiecies pēc garīgas saskaņas. Ja laulātais ir fiziski spēcīgāks, bet garīgi vājāks, kopdzīve var izjukt.
    21. Raksturs. Šajā datumā dzimušajiem ir viegla dzīve. Tev ir divas dabas – no vienas puses, esi iejūtīga, artistiska sapņotāja ar bagātu iztēli, no otras – spēcīga individuāliste. Veiksmīgais liktenis, iztēle un prasme rūpīgi visu plānot ļauj tev dzīvē īstenot visas ieceres. Ar atjautīgo prātu un humora izjūtu esi gaidīta jebkurā kompānijā. 
      Attiecības. Tava emocionālā dzīve ir piepildīta, tev netrūkst pielūdzēju, tāpēc reizēm ļaujies kārdinājumiem. Intīmās attiecībās esi romantiska un laba mīlniece, jo izjūti partneri gan dvēseliski, gan fiziski.
    22. Raksturā esi maiga, aizkustinoša, jūtīga, bet nepārliecināta par sevi. Izmantojot aso prātu, intelektu, iztēli, dzīvē tiecies realizēt savus sapņus, bet tevi var viegli izsist no sliedēm. Nauda pie tevis atnāk tikpat viegli kā aiziet. 
      Attiecības. Tev nav viegli iemīlēties, bet, ja tas izdevies, esi uzticīga līdz mūža galam. Kopdzīvi apgrūtina pārliecības trūkums un greizsirdība. Intīmajā dzīvē esi viduvēja, seksā traucē pārliekais jūtīgums – niecīgs misēklis, viens partnera vārds var atņemt vēlēšanos mīlēties.
    23. Raksturs. Tu esi labsirdīga, maiga, bet reizēm domīga, pasīva, tava dvēsele ne vienmēr izstaro siltumu. Par spīti sapņainam noskaņojumam, esi disciplinēta, spēj pielāgoties un praktiski īstenot savus dzīves mērķus. Tev piemīt intuitīvā un ekstrasensorā uztvere, sapnī var atnākt svarīga informācija. Radošā enerģija pievilina veiksmi un palīdz gūt panākumus. Par naudu tu nepārdodies, taču, saskaroties ar to, skatiens var apmigloties. 
      Attiecībās vēlies dominēt, tāpēc veiksmīga laulības dzīve var veidoties tikai tad, ja partnerim ir tāds pats temperaments un vēlme pakļauties. Mīlas priekos neesi īpaši prasīga – ja sekss ir, labi; ja nav, īpaši nepārdzīvo.
    24. Raksturs. Lojalitāte, uzticība, konsekvence un jūtīgums ir tavas spilgtākās īpašības. Tu esi precīza, akurāta, stingri turies pie grafika, jo mīli kārtību. Tavs dzīves moto – secīga mērķu izvirzīšana un to pakāpeniska realizācija. Baidies riskēt, bet, palaižot garām labas iespējas, vaino likteni. Patīk, ja apkārt valda miers un saticība, bet reizēm uz dzīvi skaties ar rozā brillēm. 
      Attiecībās esi patiesa, uzticama, partnerim izrādi maigas jūtas. Laulība ir noturīga, jo rada aizvēja un pleca sajūtu. Mīlas attiecībās tev svarīgi just partnera dvēseles siltumu, par viņa ārējo izskatu būtiskākas ir izjūtas. Seksā esi kautrīga, ne visai azartiska. Vari ilgi sapņot par intīmo tuvību, bet nevari saņemties to īstenot dzīvē.
    25. Raksturs. Jūtīgums un emocionalitāte sakabē ar loģisko un gaišo prātu atvieglo saskarsmi ar cilvēkiem un dāvā komersanta dotības. Jāuzmanās no kārdinājuma pēc vieglas peļņas un azartspēlēm. Tev ir pretrunīgs raksturs – no vienas puses, tiecies pēc miera un saticības, no otras, vienmēr centies būt uzmanības centrā. Bet par visu svarīgāka tev ir brīvība. 
      Attiecības. Tu esi romantiska materiāliste, kas izvēlas nodrošinātu partneri ar romantiķa dabu. Mīlestību vispirms radi prātā. Seksualitāte – vidēja. 
    26. Raksturs. Veiksminiece, kas modina uzticību, cilvēki pie tevis vēršas pēc palīdzības un padoma. Tu esi apveltīta ar labestību, atvērtību, spēju pacietīgi risināt dialogus, apkārtējos ieskauj savu rūpju un mīlestības lokā. Tev piemīt dabas dotas ekstrasensoras spējas, pie tevis tiecas bērni. 
      Attiecībās esi ļoti jūtīga, vēlies, lai tev bieži atzīstas mīlestībā, dāvā puķes, dāvanas. Bet pati ļaujies emocijām un vētrainiem kaisles uzplūdiem tikai stabilās un uzticības pilnās attiecībās. Seksā patīk romantika. 
    27. Raksturs. Tevi daba apveltījusi ar dziļām zināšanām, loģisku prātu un nerimstošu tieksmi izzināt. Spēj strādāt sarežģītos apstākļos. Tev ir cēla sirds, tāpēc cilvēki tiecas pie tevis. Pat grūtos brīžos tu saglabā optimismu un ar cerībām raugies nākotnē. Bagātā iztēle ļauj saredzēt mērķi un nākotnē to arī realizēt. 
      Attiecības. Tevi saista partneris, kura rīcība nav prognozējama. Mīlestībā vienlīdz svarīgi saņemt morālu atbalstu, maigumu un padevību. Intīmajās attiecībās esi jūtīga, kaislīga, bet arī vēlies saglabāt noslēpumu. 
    28. Raksturs. Tu esi iniciatīvas bagāta, neatlaidīga, enerģiska, ambicioza, tomēr savu klātbūtni nevienam neuzspied, necenties dominēt. Zini, ko vēlies no dzīves. Emocionālā jūtība, bagātā iztēle, attīstītas estētiskās jūtas šajā datumā dzimušajiem ļauj pievērsties mākslai.  
      Attiecībās un sirdslietās esi uzticīga un draudzīga. Ar otru pusīti vēlama gan dvēseliska, gan miesiska saskaņa. Ja trūkst garīgā kontakta, partneris ātri apnīk arī seksā.
    29. Raksturs. Maigā un nostalģiskā daba mijas ar dumpinieces un ambiciozas uzņēmuma vadītājas īpašībām. Tu vienlaikus gan dominē, gan pakļaujies. Spēj pārliecināt ikvienu, taču diplomātiski izvairies no svešu problēmu risināšanas. Ja kāds aizskar tavas intereses, ļaujies emociju izvirdumam. Tev piemīt fenomenālas administrēšanas un organizēšanas spējas. 
      Attiecībās emocionāli pieķeries partnerim, kopdzīve ir stabila, taču otram ar tevi nav viegli: reizēm gribi dominēt, reizēm – pakļauties. Seksā cīnies ar kompleksiem, tāpēc mīļotajam jāuzņemas iniciatīva. 
    30. Raksturs. Tu esi godkārīga, pašpaļāvīga, optimistiska. Mīli varu un nesamierinies ar padotās statusu. Pati stingri pakļaujies disciplīnai un prasi to arī no pārējiem. Bieži nerēķinies ar citu viedokli, neatsakies no uzņemtā kursa, tālab citus noskaņo pret sevi. Vari gūt labus panākumus sportā.
      Attiecībās vēlies dominēt, partnerim jābūt maigam, padevīgam, viņš nedrīkst tevi ierobežot. Vīrietim, kurš tevi ieinteresējis, būs grūti turēties pretī tavai mednieces dabai. Tu esi harismātiska personība ar lielu seksuālo valdzinājumu, pretējo dzimumu spēj pievilkt pat pret viņa gribu. Draugam tevi jāpapildina, bet viņš nedrīkst pārspēt. 
    31. Raksturs. Esi dzimusi līdere, gatava uzņemties atbildību. Tu esi jaunu ideju pirmatklājēja, nepārspējama neordināru projektu realizācijā. Reizēm rodas iespaids, ka esi soli priekšā laikmetam. Izvirzījusi mērķi, nelidinies pa mākoņiem, bet strādā, jo aizsāktais projekts nedod mieru ne dienu, ne nakti. Tu vari veikt vairākus darbus vienlaikus, kontrolēt visas dzīves jomas, tādējādi sadrumstalojot un tērējot savu enerģiju. 
      Attiecībās tev patīk komunikācija ar partneri, arī mīlestībā meklē oriģinālu pieeju, kas palīdz abstrahēties no apnicīgās ikdienas. Reizēm vilšanās sevī un partnerī vairo pesimismu. Seksā esi kaislīga mīlniece.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē