• Ko attiecībās vēlas Jaunava?

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    4. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock
    Jaunavai mīlestība ir atteikšanās no sevis, noslēpums, ko tā nevēlas atklāt, tāpēc enerģiju pārsvarā tērē darbā. Attiecībās otrai pusei māca, ka mīlestība ir kārtība, bet no partnera tev ir jāmācās, ka mīlestība ir kaislība.

    Kur iepazīties? Savu dzīves pavadoni vari satikt valsts iestādē, būvlaukumā, celtniecības firmā, būvniecības preču veikalā. 

    Pirmais randiņš. Vīrietis, kas dzimis Jaunavas zīmē, nepamanīs, kas tev mugurā, taču jutīsies pagodināts, ja interesēsies par viņa profesionālo darbību. Pastāsti, ar ko pati nodarbojies, uzaicini viņu nogaršot savu firmas ēdienu. Apgūsti Kāmasutras tehnikas, lai viņu pārsteigtu ar zināšanām mīlas mākslā. Jaunava dod priekšroku veselīgam dzīvesveidam, sportiskām aktivitātēm, tāpēc ievieto sociālajos tīklos bildi, kurā esi treniņtērpā uz velo trenažiera.

    Ko attiecībās gaida Viņa. Sieviete, kas dzimusi Jaunavas zīmē, attiecībās ir izvēlīga. Var atraidīt simts kavalierus, līdz satiks īsto. Viņa mīlestībai atveras lēni kā smagas, čīkstošas pils durvis. Viņa nespēlē galveno lomu ģimenē, taču vēlas būt vajadzīga, savas jūtas izrāda praktiskā darbā. Viņa ir akurāta, punktuāla, mīl kārtību, reizēm līdz galējībai sīkumaina. Bērni palīdz praktiskajai Jaunavai atvērties, atklāt sevī mīlestības, maiguma, skaistuma potenciālu.  

    Ko attiecībās gaida Viņš. Vīrietis Jaunava priekšroku dod vientuļnieka dzīvei, un, ja nolemj precēties, šo lēmumu rūpīgi izvērtē. Attiecībās reizēm pietrūkst emocionalitātes, kaisles dzirksts, jo viņš ir vērsts uz sevi. Uzskata, ka Narciss bija Jaunava. Viņam ir zelta rokas, patīk, ja lūdz padomu. Jaunava nav seksa simbols, šajā zīmē dzimis vīrietis katru nakti nemainīs seksa pozu, taču viņš var iepīties mīlas intrigās, jo reizēm viņam patīk uzspēlēt mīlestību. No sānsoļiem gūst veselīgu baudu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē