• Ko attiecībās un mīlestībā vēlas Svari?

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: lissa93 / Shutterstock
    Mīlestība Svariem ir prāta un sirds savienība, ne īpaši dedzīga, bet ne arī atturīgi vēsa – zelta vidusceļš. Attiecībās tu partnerim māci, ka mīlestība ir skaistums, bet viņš tev māca, ka mīlestība ir harmonija.

    Kur iepazīties? Šīs zīmes pārstāvji savu sirds pavēlnieku var satikt oriģināli noformētā interešu klubā, zinātnes un pētniecības institūtā, draugu lokā.

    Pirmais randiņš. Vīrietis, kas dzimis Svaru zīmē, pievērš uzmanību sievietes ārējam izskatam un intelektam, tāpēc pirmajā randiņā apģērbies kā modele no žurnāla vāka. Ja vēl viņu pārsteigsi ar aforistiskiem izteicieniem, citātu no jaunākās grāmatas, viņš jau nākamajā dienā būs gatavs nospraust kāzu datumu. Pieradini viņu pie sevis pamazām, neraujies ar varu viņa dzīves telpā. Viņš ir neizlēmīgs un var nobīties.

    Ko attiecībās gaida Viņa? Svaru zīmē dzimusi sieviete ir apburoša, maiga, sentimentāla. Koķetais smaids, bedrītes vaigos neatstāj vienaldzīgu nevienu vīrieti. Viņa tiecas pēc ideālām, harmoniskām attiecībām, meklē dzīves draugu, kas spēj novērtēt estētisku skaistumu, mīl mākslu, aktīvi iesaistās sociālos procesos. Svaru sieviete ir lieliska saimniece. Viņa parastu standarta dzīvokli spēj pārvērst par omulīgu ģimenes ligzdiņu, kas piepildīta ar skaistuma un labestības auru. Labprāt precas, bet saglabā meitas uzvārdu.

    Ko attiecībās gaida Viņš? Vīrietis, kas dzimis Svaru zīmē, ir sabiedrības dvēsele. Kad viņš parādās, cilvēki atplaukst smaidā. Viņš pieber rozīnīti garlaicīgām sarunām, lietus lāses pārvērš dimantos. Viņa izteiktie komplimenti sievietes ausīs skan kā arfas skaņas. Svaru vīrietis ir delikāts, maigs, viegli ievainojams. Viņš nemīl spriedzi, strīdus. Mīlestība viņam ir kompromiss, dārgums, par ko jācīnās un kas jāsargā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē