• Kāds ir kaķa uzdevums tavā dzīvē? Kaķi un astroloģija

    Ezoterika
    Ina Eglīte
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: evrymmnt / Shutterstock
    Runā, ka nevis cilvēks izvēlas, bet kaķis enerģētiski pievelk nākamo saimnieku. Kāpēc viņš to dara? Mērķus un uzdevumus atklāj astroloģija – tie atkarīgi no laika, kad kaķis ir parādījies savās jaunajās mājās.

    Zodiaka zīme, kurā kaķis ienācis mājās

    • Auna zīmē (21. marts – 20. aprīlis) – kādam no mājiniekiem nepieciešams enerģētiskais atbalsts. Kaķis jums liks atvērties apkārtējai pasaulei. Tiesa, viņš radīs arī nemieru: nakts vidū piepeši var aizskriet prom, skrāpēties pie durvīm un pieprasīt sev uzmanību jebkurā diennakts laikā. Jums var nākties nebēdnieku meklēt uz ielas vai rāpties kokā, lai no tā noceltu. Taču tas viss ir jūsu paša dēļ – līdz šim jūs bijāt pārāk nošķirts no apkārtējās pasaules.
    • Vērša zīmē (21. aprīlis – 21. maijs) – šis kaķis sargā savu saimnieku no enerģētiskā kaitējuma, no zagļiem, materiālu vērtību zaudējuma un negatīvām emocijām. Ja kaķis jūsu mājā uzradies šajā laikā, tātad kāds nelabvēlis jūs ir nolūkojis, lai apdraudētu jūsu īpašumu (tas attiecas gan uz dzīvokli vai māju, gan uz biroju, kurā strādājat). Ja raizējaties par naudu, kaķis spēs uzlādēt jūsu naudasmaku, kredītkarti, noguldījumus utt. Ļaujiet viņam pie tiem pieglausties, pieskarties ar ķepām.
    • Dvīņu zīmē (22. maijs – 21. jūnijs) – kaķis savu saimnieku mājā atbrīvos no nevajadzīgas kņadas. Viņš lieliski prot noņemt galvassāpes un uzlabot atmiņu – tieši to šis murrājošais dziednieks dara jums pie auss. Skolēniem un studentiem viņš palīdz gatavoties ieskaitēm un eksāmeniem. Ja mācībās neveicas, veltiet kaķim vairāk laika un uzmanības, rotaļājieties ar viņu. Pozitīvais lādiņš, ko saņemsiet caur rokām, minci glāstot, labvēlīgi iedarbosies uz jūsu intelektuālajām spējām.
    • Vēža zīmē (22. jūnijs – 22. jūlijs) – tāpat kā Vērša zīmē uzradies kaķis, arī šis savam saimniekam palīdz tikt galā ar negatīvo enerģiju, kas saistīta ar īpašumu. Ja kaķis uzstājīgi velta jums uzmanību tieši šajā laikā, tātad mājā ir sakrājies daudz lietu, kas pilnas ar negatīvo enerģiju, vai arī enerģija ir nosprostota. Iztīriet skapjus, metiet drēbes uz grīdas un ļaujiet, lai kaķis uz tām paguļ. Jūs uzreiz jutīsiet, no kā jāatbrīvojas, bet ko vērts atstāt.
    • Lauvas zīmē (23. jūlijs – 23. augusts) – šajā laikā kaķis ierodas, lai glābtu cilvēku no liekiem zaudējumiem un tumšo spēku iedarbības. Sevišķi bīstamos gadījumos mājā pēkšņi var uzrasties pat vairāki kaķi, lai jūs un jūsu bērnus pasargātu no graujošām emocijām un postošām kaislībām.
    • Jaunavas zīmē (24. augusts – 22. septembris) – kaķis vēsta, ka jūsu mājā kāds ir smagi slims vai tai nepieciešams kapitālais remonts. Šie dzīvnieki ir vislabākie cīnītāji ar jebkuru nelāgumu – kā parastu, tā astrālu (peles, prusaki, dažādi kukaiņi u. c.). 
    • Svaru zīmē (23. septembris – 23. oktobris) – šajā laikā kaķis ierodas, lai glābtu attiecības no iziršanas, kā arī palīdz tikt galā ar negatīvo kaitējumu (nolādējums, lāsts, u. tml.), kas uzlikts viņa saimnieka personiskajai dzīvei vai īpašumam. Drošības labad māju ieteicams apdrošināt pret jebkādiem kaitējumiem. Kaķa uzrašanās šajā laikā var vēstīt jums arī par dzīvesvietas maiņu, turklāt ar tiesas iejaukšanos – piespiedu pārdošanu vai maiņu.
    • Skorpiona zīmē (24. oktobris – 22. novembris) – šī kaķa specializācija ir mērķtiecīga cīņa ar melno maģiju. Viņa klātbūtne norāda uz tumšo spēku iedarbību, kas parasti ir vērsta uz kādu no laulātajiem (dažāda veida pieburšanas u. tml.).
    • Strēlnieka zīmē (23. novembris – 21. decembris) – šajā laikā kaķis mājā uzrodas reti. Ja tas tomēr noticis, uzskatiet to par nopietnu brīdinājumu: uz jūsu māju vērsta negatīva enerģija no varas iestādēm vai pseidoreliģiskām sektām.
    • Mežāža zīmē (22. decembris – 20. janvāris) – kaķa ierašanās liecina, ka esat pārāk noslēgts un nu pienācis laiks jūsu dzīvesvietā ielaist jaunu enerģiju. Piemēram, ja vientuļa sieviete šajā laikā kļūst par kaķa saimnieci, tad drīzumā viņa apprecēsies vai iegūs jaunus draugus.
    • Ūdensvīra zīmē (21. janvāris – 18. februāris) – šis kaķis jūsu dzīvē ienesīs brīvības vēsmas un pozitīvas pārmaiņas. Viņš burtiski piespiedīs jūs doties ārpus mājas, paplašināt savu draugu un paziņu loku. Kaķis jūsu māju var pārvērst pat par kaķu bērnudārzu, lai vien tur ieplūstu jaunas, spirdzinošas vēsmas. Viņš visiem spēkiem cenšas jūs pārliecināt, ka mājā trūkst siltuma, mīlestības un draudzības.
    • Zivju zīmē (19. februāris – 20. marts) – šajā laikā kaķis jūsu mājā var uzrasties tāpēc, ka tur valda vientulība vai jums ir atraitnības lāsts vai bezlaulības vainags. Savukārt pie magiem un burvjiem kaķis šai laikā ierodas, lai palīdzētu viņiem veikt maģiskas darbības.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē