• 5 dabas noslēpumi sievietes enerģijai un dzīvespriekam

    Ezoterika
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    7. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Maridav / Shutterstock
    Daba zina, kā tev atgūt dzīvesprieku un enerģiju. Tev atliek vien atvērt sirdi un gudri tai ļauties. Ej un sasmel dabas dziedinošo spēku un skaistumu ziedošajas pļavās, plašajos laukos un stipro koku pavēnī!
    1. Plūc puķes pļavā. Tas priecē sirdi un dvēseli. Sievietei bieži vajag plūkt ziedus dabā. Saplūc ziedus sievišķīgai pirtsslotai. Ērtai pēršanai, aromterapijai vajag vien pāris sprīžu garu slotu, ne garāku. Sieviete savā slotā liek: drosmes zāli vībotni, kas noņem neirozi. Labai elpošanai – piparmētru. Kādu vīgriezi, galvu reibinošu. Kādu upenes zaru mundrumam. Miesas veselībai kosu, to liek pašā viducī. Malās āboliņu un zirga kumelīti, lai ar galvām kārtīgi tevi izmasē, vai biškrēsliņu, pelašķi. Vēl kādu zaru no lapu kokiem. Tik atceries – pirtī svaiga slota ir kairinošāka, taisi to irdenu. Glaudi ar to, vibrē, klapē…
    2. Ēd izravētās nezāles. Virzas, gārsas, nātres satur tikpat daudz vērtīgo vielu kā ar nodomu sētie augi. Savvaļas augos viss vērtīgais ir īstajā koncentrācijā un pareizās proporcijās, tāpēc pietiek pat ar mazu piedevu pamatēdienam, un organisms saņem vajadzīgo.
    3. Uztaisi sev dopinga spilventiņu. Spilvendrānā virs spilvena pabāz sauju ozollapu enerģijai, sauju vītola lapu pret sāpēm, sauju upeņu lapu mundrumam. Uz tāda spilvena trīsarpus stundās var izgulēt nakts miegu – būsi svaigs kā gurķītis, mundrs un žirgts. Augi vīstot smaržo, dabiski inhalē. Kamēr vien lapas smaržo, recepte strādā.
    4. Paguli kaila pļavā. Kaut steidzīgai sievietei būtu vaļas vienkārši atgulties vēkšpēdus zaļā zālē, ziedošā pļavā! Kailai. Lai augi caur ādas porām veicina enerģijas apmaiņu. Visstiprākā daba ir rīta pusē, kad rasa krājas, bet kurš tad pa slapju zāli grib vārtīties, tāpēc pagulēt var pievakarē pēc darbadienas, pirms vakara rasas. Pagulēt projām no burzmas, plikai. Un kas par mundrumu pēc tam – vēl sazin ko var sadarīt! Tā ir viena no labākajām receptēm, lai sieviete kļūtu skaistāka. Rāmāka. Ritmā atgriežoties, lai paliek veselumā, nevis saraustīta.
    5. Ej parunāt ar koku. Pie koka vislabāk ej plikām kājām. Ej pie augstu augošiem kokiem. Un pie viena tāda vientuļa, brīva, kas ir skaists, cēls un varens, visa enerģija tur sakopota. Runā vārdus: Esi sveicināts, tu, labais, dzīvais koks, kas esi Radītāja roku darbs! Pie koka ej rimti un ar mieru. Citādi koks tevi nepieņems, jo nesapratīs tavu haosu, tava klātbūtne tam būs nepatīkama. Ej pie stipra un vesela koka, jo slimam kokam pietiek savu sāpju, tad drīzāk tu vari pati tam palīdzēt, sūtot mīlestību. Palūdz kokam, ko vēlies, un gaidi atbildi. Tu sajutīsi, koks palīdz vai ne. Tas atteiks, ja tam nebūs pa spēkam izpildīt lūgumu, ja būsi nepieklājīgs vai kādreiz darījis kokam pāri. Arī tad, ja uzskatīs tevi par ļaunu cilvēku, kas palīdzību nav pelnījis. Ja koks varēs, tas palīdzēs ar mīlestību un prieku. Tad apskauj koku vai nostājies pie tā ar muguru. Vai apsēdies pie tā saknēm. Un ļaujies. Laiku, cik vajag pie koka uzturēties, tu jutīsi pati.
      - Ja ir izjukuši svarīgi plāni, nav saprotams, ko darīt tālāk, ja esi apjukusi, ej parunāt ar bērzu. Tam ir gaišredzīgs spēks un ļoti nomierinošs biolauks, kas palīdz sakārtot domas. 
      - Vilkābele būs īpaši spēcīga rudenī. Tās dzeloņus var labi izmantot, ja jātiek vaļā no tieksmes līst uz vēdera pakaļ vīrietim, kurš dzer, sit un vēl apkārt staigā. Ir tāda ļoti viegla burvestība – pastāvēt pie vilkābeles, izstāstīt tai savu problēmu un palūgt sešus dzelonīšus. Tos turpat nolauž, cenšoties netraumēt koku, un tad sadur tos līdzi paņemtā ābolā. Pēc tam šo ābolu aprok pie vilkābeles saknēm. Var arī to iemest tekošā ūdenī, kaut Daugavā no tilta. Vilkābele palīdz arī stiprināt sirds veselību.
      - Ābelēm ir maiga zeltainā enerģija, kad tās vasaras vidū briedina augļus, bet vēl nav nogurušas no to pārpilnības. Ābeles ir ļoti komunikablas un mīļas, tās piesātina pasauli ar mātišķo enerģiju un palīdz sievišķīgās veselības problēmās. Ja gaidi bērniņu, ej pie ābeles.
      - Liepai arī ir zelta enerģija, taču tās tuvumā jāpavada ilgāks laiks, jāparunājas, jāiepazīstas, jāpameditē tās tuvumā, jo koks uzreiz nav gatavs klausīties par problēmām. Vari atstāt mazu ziedojumu – kādu ziediņu vai augli. Liepa palīdz gūt spēku pastāvēt par savu un nepakļauties ārējām ietekmēm.
      - Kļava nav īpaši spēcīga tieši vasarā, taču tā palīdz mīlestības jautājumos. Šis koks palīdz dziedēt salauztu sirdi un piesaistīt iepazīšanos. Ja vēlas iepazīties, ņem piecas kļavu lapas un liek zem spilvena. Labākas ir sarkanas rudenī, bet var arī zaļas, un tad skatās, ko sapņo, – atnāks norādījumi, kas tev ir jāmaina, lai satiktu mīļoto.
      - Pie ozola vari vērsties, ja tev ir problēmas ar vīrieti. Ozols palīdz viņu labāk saprast. Pie šā koka dodies, ja tev ir lielas materiālās problēmas, jūties apjukusi par savu vietu šajā pasaulē un netici vairs nevienam. Bet ozols ir nopietns koks – viņam, tāpat kā īvei, sīkumus nevajag uztiept.
      - Vasarā ļoti spēcīgs ir kadiķis, bet pie viņa labāk iet agri no rīta vai vēlāk vakarā, jo spilgtā saulē tā enerģija nekoncentrējas uz cilvēku. Vari šim kokam lūgt palīdzību smagās slimībās. Lūdz arī par garīgām lietām – ticību, reliģiju. Kadiķis labi attīra enerģētisko lauku, arī kvēpināts mājās.
      - Pie vītola, mākslinieku jeb radošuma koka, labāk iet, kad nav spilgtas saules. Šis koks palīdz stiprināt garīgo veselību pārslodzes brīžos, mazina negatīvas enerģētiskas programmas, satraukumu, nemieru.

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē