• 3 padomi, kā izmantot dabas enerģiju savā labā

    Ezoterika
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    31. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: arturnichiporenko / Shutterstock
    Gada siltajiem mēnešiem raksturīgās dabas parādības – rasa, lietus un varavīksne – ir īpašas, un tās jāprot izbaudīt un izmantot savā labā. Lūk, trīs vērtīgi padomi veselības un labsajūtas vairošanai.
    1. Dziedē sevi ar rasu! Uz nakti izklāj zālē lina dvieli un no rīta to izgriez. Iegūsi kādu pusglāzi rasas, kurai ir liels dziedējošs spēks. Rasu var liet stikla vai māla traukā arī tieši no augiem – piemēram, no raspodiņiem. Protams, jāraugās, lai tuvumā nebūtu nekādu ceļu vai citu piesārņojuma avotu. Ja ir miega traucējumi, nomāktība, kreņķi, vajag aptīt galvu ar dvieli, kas samērcēts nakts rasā, bet no rītiem ierīvēt ķermeni ar dvieli, kas samērcēts rīta rasā. 
    2. Raugies varavīksnē! Tā būs īsta krāsu terapija. Ieraugot varavīksni, noteikti vajag apstāties, paskatīties uz to, papriecāties. Varavīksnes krāsās vienmēr ir prieks. To vari izmantot kā labvēlību saviem darbiem un domām – varavīksne it kā saka tam, ko domā vai dari.
    3. Attīries lietū! Nebaidies no lietus, jo tas aizskalo bēdas, lai tu atkal priecātos un saredzētu dzīves skaistumu! Vismaz reizi vasarā izbaudi sajūtu, kāda rodas, siltā lietū izlīstot līdz pēdējai vīlītei – tā, ka ūdens straumēm līst pa matiem, pa augumu – savā ziņā tā ir meditācija. Un palēkā pa peļķēm tā, ka šļakatas šķīst!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē