• Viss, ko nedrīkst palaist garām šajā nedēļas nogalē! Portāla «Santa» zelta izlase

    Notikumi
    Santa.lv
    Santa.lv
    Elza Krūmiņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva, publicitātes foto
    Vai tu pamanīji, ka šajā nedēļas nogalē spožākās teātra izrādes varēs redzēt Kuldīgā? Bet varbūt tev uzvārdā ir kāda dzīvnieka nosaukums? Uzzini, kurp doties šajās brīvdienās!

    Iesaka žurnāls Ieva

    Labāko teātru izrāžu maratons Kuldīgā  

     

    No 11. oktobra dažādās vietās Kuldīgā un tās apkārtnē trīs dienas norisināsies teātra festivāls Teātris ir visur Kuldīgā. Programmā tādas izrādes kā Dailes teātra Zēni nav meitenes, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra Mātes piens, Liepājas Leļļu teātra Robinsons un citas. Tāpat skatītājus priecēs arī koncerti un kino vakars.

     

    Iesaka žurnāls Klubs

    Gandrīz Eimija Vainhausa Rīgā

     

    Tā dēvētās tribute grupas aug kā sēnes – tās ļauj klausītājiem savām acīm redzēt un ausīm dzirdēt mūžībā aizsauktus mūziķus. 13. oktobrī, plkst. 19.00 koncertzālē Palladium Rīgā klausītājiem būs iespēja baudīt Eimijas Vainhausas mūziku, ko izpildīs angļu dziedātāja Laura Džeina Batlere ar šovu A Tribute to Amy. Batleres dziedājumu atzinīgi novērtējuši pat Eimijas vecāki.

     

    Iesaka žurnāls Deko

    Stilīgākā lasāmviela rudenim

     

    Kultūras un arhitektūras baudītājiem patiks Zaigas Gailes grāmata Māja ar sešiem gulbjiem, kurā ir bagātīgi fotomateriāli un ar vēsturnieci Anitu Vanagu kopīgi radīti vēstures apskati par Jauno Rīgas teātra ēku Lāčplēša ielā 25. Šis darbs ļaus iepazīt teātri no pavisam cita skatupunkta, uzzināt visas rekonstrukcijas nianses, atmiņu stāstus un izjūtas, kas saistītas ar šo leģendāro namu.

     

    Iesaka portāls Santa.lv:

    Nenokavē Dzīvnieku dienas!

     

    Baudi rudeni kopā ar ģimeni un šajā nedēļas nogalē apmeklē Rīgas Zooloģisko dārzu vai filiāli Cīruļi. 12. un 13. oktobrī norisināsies Dzīvnieku dienas, kurās īpaši tiek gaidīti tie, kuriem vārdā vai uzvārdā ir kādas dzīvās radības nosaukums. Kā jau katru gadu, starp tiem apmeklētājiem, kuru uzvārdā ir kāds dzīvnieka nosaukums, notiks sacensības, kuru laikā tiks noskaidroti populārākie zvēri uzvārdos.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē