• Viļņā viesojies Džastins Bībers? Lietuviešus samulsina kāds vīrietis

    Lietuva
    Estere Jansone
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Aizvadītās nedēļas ceturtdienā lietuviešus pagalam izbrīnījis kāds vīrietis, kas no mats matā līdzinājies amerikāņu popzvaigznei Džastinam Bīberam. Turklāt divdomīgu ainu radīja divi miesassargi, kas jaunekli rūpīgi uzmanījuši.

    Neparasto ainu Viļņas centrā steidza vērot vairāki klātesošie, kas vīrieti iemūžinājuši video vai bildēs un vēlāk to publiskojuši sociālajos tīklos. Kāds drosminieks pat piegājis un puisi uzrunājis. Tomēr izrādās, ka Viļņas iedzīvotājus apmānījis kāds Bībera dubultnieks.

    Jauneklis ir kāds franču mākslinieks Dilans Desklos, kuru uz Lietuvu uzaicināja vietējie blogeri – jokdari Deividas un Nedas no Youtube kanāla Nešvankiai. Franču vīrietis ir kvēls Džastina Bībera stila piekritējs, tāpēc viņš ikdienā ne tikai ģērbjas kā pasaulslavenais mūziķis, bet ir pat savu ķermeni izrotājis ar identiskiem tetovējumiem kā Bīberam.

    Īstais Džastins Bībers un viņa franču dubultnieks.
    Īstais Džastins Bībers un viņa franču dubultnieks.

    Lietuvas jokdariem atlika vien satērpt franču mākslinieku gluži kā amerikāņu popzvaigzni Bīberu, piemeklēt miesassargus un noorganizēt īpašu automašīnu, kas viltus Bīberu nogādātu pilsētas centrā. Dilanam atlika vien izmest līkumu ar dažām Viļņas centra ielām, lai ap sevi sapulcētu ziņkārīgu ļaužu pulku.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē