• VIDEO: Kad Aigars Grāvers to pirmo reizi dzirdēja, viņš bija ļoti saviļņots… Noklausies!

    Mūzika
    Marta Kalniņa
    8. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Grupas «Jumparava» solists kādu dienu saņēma ierakstu, kurš viņu saviļņoja līdz sirds dziļumiem. Viņš nevarēja tam pretoties…

    Dziedātāja Antra Stafecka un Ingars Viļums šobrīd strādā pie albuma Manas zemes sirds, kurš klausītājiem tiks nodots nākamā gada martā. Dziesmas Baltu dzīvi nodzīvot autors Ingars Viļums iedvesmojies no latviešu tautasdziesmām, kurās, viņaprāt, var atrast atbildes uz daudzām mūsdienīgām dzīves situācijām. Šīs dziesmas tapšanā iesaistījusies arī grupa Jumprava. «Abi ar Antru ātri vien sapratām, ka šīs dziesmas vēstījumu muzikāli sadzirdam kopā ar leģendārajiem vīriem un mūsu jaunības elkiem – grupu Jumprava,» stāsta Viļums. «Parādot dziesmas ideju Aigaram Grāveram, atbilde ilgi nebija jāgaida,» priecājas viņš.  

    «Piedāvājums par sadarbību dziesmas ierakstā nāca pēkšņi – kā zibens no skaidrām debesīm. Pirmo reizi noklausoties, tā mani saviļņoja līdz sirds dziļumiem, uzreiz piekritu nedomājot,» saka Jumpravas solists Aigars Grāvers. «Ļoti iespējams, ka tam pamatā ir vārdi, kas rezonē ar manu šī brīža pasaules izpratnes koncepciju. Mūzikas ir tieši tik daudz, lai nenomāktu tekstuālo vēstījumu. Nesaprotu, kā Ingars ar Antru to dabūja gatavu, bet mani šis vēstījums iedvesmo!» saviļņots ir mūziķis.

     

     

    «Man ir liels gods sadarboties ar Jumpravu – grupu, kas ir bijusi nozīmīgs iedvesmas avots man un daudziem citiem mūziķiem. Dziesma Baltu dzīvi nodzīvot ir manas sirds projekts, un ceru, ka tā uzrunās klausītājus tikpat dziļi, kā tā uzrunā mani,» piebilst Antra Stafecka.

    Tapis arī dziesmas videoklips, kuru veidojuši Kaspars Dvinskis un Harijs Blāze. Tajā piedalījušies dejotāji Santa Skromule un Dominiks Mūrnieks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē