• «Veidots, lai izskatās labi televīzijā.» Volejboliste pastāsta par olimpiādes atklāšanas aizkulisēm

    Olimpiskās spēles
    Estere Jansone
    28. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Tik Tok/samoilovaa_volley
    Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija un visi tajā sagatavotie priekšnesumi patiesi krāšņi izskatījās tiešraidē. Tomēr, kā bija realitātē? Samailova atklāj, kā ceremonija izskatījusies no sportistu acupunkta.

    Volejboliste Anastasja Samoilova padalījusies ar Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas realitāti. «Patiesībā tas viss ir izveidots tā, lai labi izskatītos televīzijas ekrānā. Mēs sportisti neko daudz neredzam,» stāsta Samoilova.

    Laikā, kad sportisti devušies uz autobusu, kas aizvedis sportistus uz kuģīti, sākās lietusgāzes, kas vēlāk nedaudz izjauca atklāšanas ceremonijas norisi. Sportiste skaidro, ka ceremonija Latvijas delegācijai sākusies ilgu gaidīšanu kuģītī, ar kuru vēlāk atlēti tika izvizināti pa Parīzes artēriju – Sēnas upi. «Šķiet, ka varam braukt, bet nē – vienu stundu gaidām. Labi, ka tur bija uzkodas un ūdens,» atklāj Samoilova.

    @samoilovaa_volley

    Atklāšanas ceremonija manām acīm!

    ♬ Voilà – Barbara Pravi

    Kad kuģis izkustējies, sākusies jautrākā un aizraujošākā daļa – sportiste klāsta, ka ceremonijas ietvaros valdījušas sakāpinātas emocijas un prieks. «Viss process bija daudz jautrāks nekā Tokijā. Pat lietus nevarēja atturēt mūs. Mēs smējāmies, dziedājām un saucām «Latvija, Latvija» un mājām tik daudziem cilvēkiem!» stāsta volejboliste. Viņa atklāj, ka Parīze no Sēnas upes izskatījusies sevišķi skaista, taču lietus dēļ Latvijas sportisti pēc oficiālās ceremonijas izlēmuši ilgāk neuzkavēties un devušies uz Olimpisko ciematiņu, jo visi bija līdz vīlēm izmirkuši. «Bijām izlijuši, bet tik laimīgi!» noslēdz Anastasja.

    @samoilovaa_volley

    Atklāšanas ceremonijas realitāte Parīzes Olimpiskajās spēlēs!🇫🇷😍

    ♬ Happy Day in Paris – French Cafe 24 × 7

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē