• Uz nenoteiktu laiku Vecrīgā slēgs leģendāru klubu

    Vecrīga
    Ziņu aģentūra LETA
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Vecrīgā no nākamās nedēļas uz nenoteiktu laiku tiks slēgta vecākā alternatīvās un pagrīdes mūzikas koncertu vieta un bārs «Depo», liecina kluba «Depo» ieraksts sociālajā platformā «Facebook».

    Kluba pārstāvji norāda, ka ēkai, kurā atrodas klubs, mainās īpašnieks un līdz ar to beidzas nomas līgums. «Esam vienojušies ar jauno īpašnieku, ka varētu slēgt jaunu līgumu, bet, kamēr līgums nav parakstīts, kluba nākotne nav skaidra,» teikts paziņojumā.

    Ēka Vaļņu ielā 32, Rīgā, kurā atrodas «Depo», pieder Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībai (LBAS), taču īpašums līdz 31.oktobrim LBAS jānodod Finanšu ministrijai, kas to savā personā ierakstīs zemesgrāmatā uz valsts vārda.

    Klubā «Depo» pēdējais koncerts paredzēts sestdien, 26.oktobrī, pēc kura klubs uz nenoteiktu laiku tiks slēgts, līdz tiks parakstīts jauns nomas līgums.

    Nekustamais īpašums Vaļņu ielā sastāv no zemes gabala 607 kvadrātmetru platībā un piecstāvu administratīvās ēkas. Klubs «Depo» pieder uzņēmumam SIA «Jello», kuras vienīgais īpašnieks savukārt ir Guntis Vanags.

    Kompānijas apgrozījums 2023.gadā bija 57 857 eiro, bet zaudējumi 7747 eiro. Uzņēmums reģistrēts 2001.gada jūlijā, un tā pamatkapitāls ir 92 846 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē