• Tuvojas ilgi gaidītā filmas «Džokers» otrās daļas pirmizrāde

    Filmas
    Estere Jansone
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Latvijas lielākais kinoteātris Forum Cinemas 2. oktobrī aicina uz krāšņu kino vakaru, ar īpašiem pirmizrāžu seansiem atzīmējot filmas Džokers: Neprāts diviem nonākšanu uz lielajiem ekrāniem.

    2. oktobrī Forum Cinemas sadarbībā ar Kino Kults un ACME film Latvija noritēs divi pirmizrāžu seansi trillerim – detektīvfilmai “Džokers: Neprāts diviem”. Kvēlākajiem DC franšīzes un Džokera tēla faniem būs iespēja vienā ekskluzīvā dubultseansā no plkst. 18:00 tikai Forum Cinemas, Baltijā lielākajā kinozālē PEPSI, vērot gan stāsta pirmo daļu Džokers (2019), gan arī – uzreiz pēc tās – jauno kinolenti. Savukārt dedzīgākie skatītāji, kuri alkst redzēt jauno filmu visātrāk, plkst. 19:00 tiek aicināti uz īpašo Džokers: Neprāts diviem pirmizrādi. Abos pasākumos skatītājus gaida pārsteigumi un īstas kino svinības filmas noskaņās.

    Filma Džokers: Neprāts diviem (galvenajās lomās Vakīns Fīnikss un Lady Gaga) turpina filmas “Džokers” (2019) stāstu, kurš ieguvis arī divas Oskaru balvas. Jaunā kinolente vēsta par vēsta par Arturu Fleku, kurš ir ieslodzīts Ārkemā un gaida tiesas prāvu par noziegumiem, ko viņš pastrādājis kā Džokers. Vienlaikus cīnoties ar savu divējādo identitāti, Arturs ne tikai sastop īstu mīlestību, bet arī atklāj mūziku, kas vienmēr viņā mājojusi. Filmas lieliskais aktieru sastāvs un pirmās daļas sasniegumi padarījusi to par vienu no 2024. gada gaidītākajām kinolentēm kino entuziastu un kritiķu acīs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē