• «Tas ir spļāviens sejā!» Rendija deja šovā «Ir talants!» šokē Latvijas slavenāko dragkvīnu Amuna Davis

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto, Instagram
    Svētdien TV3 šovs «Ir talants!» pārsteidza ar daudziem patiešām talantīgiem dalībniekiem. Taču viens, kurš nemaz netika nākamajā kārtā, īpašu uzmanību izpelnījās ar savu savdabīgo iznācienu. Dragkvīns Kortnija tūdaļ kļuva par apspriestāko personu sociālajos tīkos, un viedoklis par viņa uzstāšanos ir arī Kortnijas slavenākajam kolēģim Anuma Davis.

    «Kāpēc? Nu kāpēc?» vērojot Rendija jeb Kortnijas uzstāšanos TV šovā, neizpratnē bija Latvijas slavenākais dragkvīns Amuna Davis. 20 gadus vecais jaunietis Rendijs ar skatuves vārdu Kortnija skatītāju priekšā  iznāca sievietes tēlā un izpildīja dejai līdzīgas kustības. Šis priekšnesums žūriju neiedvesmoja. Puisis saņēma divus nē un vienu jā mierinājumam – no Dona.

    «Es šo cilvēku esmu saticis arī dzīvē, un mani kā Latvijas Drag kultūras aizsācējiem ļoti skumdina. Tas ir izsmiekls.

    Es nesaprotu vai Rendijs to uztver nopietni vai viņš ņirgājas.

    Tas tiešām ir talants? Mani aizvaino tas, ka viņš izsmej Drag kultūru. Pašlaik izskatās, ka viņš šo mākslas veidu neuztver nopietni. Man liek justies neērti tas, ka viņš šādi reprezentē Drag Queen kultūru.

    Reāli nav brīnums, kāpēc Drag kultūru Latvijā ienīst,» sašutis ir Amuna Davis,

    kurš šo uzstāšanos pie TV ekrāna vēroja kopā ar savu draugu dragkvīnu Calypso Royal.

    Arī šova žūrija atzina, ka Rendijs nav rūpīgi gatavojis šo priekšnesumu.  «Tas ir spļāviens sejā visiem Latvijas Drag Queeen māksliniekiem, kuri dara nopietni, cenšoties parādīt to kā mākslu. Tas, ko dara Rendijs, nav māksla! Tas, ka uzvelc sintētisko parūku, papēdenes un uzliec zilas acu ēnas uz vaigiem, nenozīmē, ka esi Drag Queen,» skaidro Amuna Davis.

    «Iet šādam uz tādu vispasaules šovu kā Ir talants!, tā ir smiešanās. Ieguldi laiku un darbu sava talanta un tēla pilnveidošanā. Tajā ir jāiegulda milzīgs darbs. Sāc ar to!» aicina viņš.  

    Rendija deja jau kļuvusi par krāšņu izejmateriālu jokiem sociālajos tīklos.

    «Šis cilvēks jauc Drag Queen mākslu ar trasvestītiem vai transdženderiem. Man riebjas, ka viņš jebkādā veidā reprezentē LGBT kultūru, Drag kultūru un transdženderu tiesības uz šo vārdu,» Amuna Davis ir skarbs. «Jau tad, kad ieraudzīju, ko šis cilvēks dara Lauku sētā – tās ir šausmu lietas,» par Rendija centieniem kļūt slavenam skeptisks ir viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē