• Starptautiskajā bridža festivālā «Riga Invites» uzvar latvieši un igauņi

    Spēles
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto (Roberts Blumbergs)
    Starptautiskajā bridža festivālā «Riga Invites», kas noslēdzās 25. augustā, uzvaras laurus plūca Latvijas un Igaunijas pāri un komandas.

    Galvenajā pāru turnīrā uzvarēja Egons Lavendelis un Mārtiņš Lorencs, bet komandu konkurencē viņu pārstāvētā Rīgas Tehniskās universitātes komanda ieguva trešo vietu.

    «Paldies partnerim Mārtiņam Lorencam par izcilo spēli! Paldies arī pārējiem komandas biedriem – Jeļenai  Alfejevai, Kārlim Rubīnam un Jānim Ilziņam par trešo vietu komandu turnīrā,» gandarīts ir Egons Lavendelis, kas ir arī pazīstams šaha spēles entuziasts.

    Otrajā vietā galvenajā pāru turnīrā – Jeļena Astafjeva un Kārlis Rubins, bet trešo vietu ieguva Jānis Bendiks un Aigars Ģērmanis.

    Komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Igaunijas sporta bridža komanda UPOS, otro vietu ieguva Mārupes komanda, bet trešo – RTU.

    Turnīru organizēja Latvijas Bridža federācija sadarbībā ar Bridža Atbalsta biedrību, turnīru atbalsta Rīgas Dome un OlyBet Sporta bārs. «Bridžs ir prāta spēle, un esam priecīgi, ka tik daudz cilvēku Latviju var pārstāvēt ļoti augstā līmenī,» sacīja Latvijas Bridža federācijas valdes priekšsēdētājs Imants Parādnieks. Par uzsākto sadarbību gandarīts ir arī OlyBet vadītājs Juris Celmārs, izsakot cerību, ka intelektuālās spēles Latvijā kļūs vēl populārākas, jo tās var spēlēt ikviens interesents.

    Riga Invites ir viens no trīs galvenajiem bridža pasaules notikumiem Baltijā – maijā bridža festivāls norisinās Tallinā, Rīgas sacensības nupat noslēgušās, bet noslēdzošais šā gada turnīrs notiks Viļņā. Rīgā bija pulcējušies sporta bridža spēlētāji no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas un Izraēlas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē