• Slavenajai filmai «Sātans Pradas brunčos» būs turpinājums! Zināms, kas tajā notiks!

    Kino
    Marta Kalniņa
    9. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Merila Strīpa atgriežas!
    Foto: Publicitātes foto
    Merila Strīpa atgriežas!
    Modes dāmu iemīļotās romantiskās filmas «Sātans Pradas brunčos» notikumiem, kas uz ekrāna risinājās pirms 18 gadiem, top ne mazāk košs un aizraujošs turpinājums mūsdienu apstākļos.

    Modes žurnāla bargās redaktores Mirandas Pristlijas, kuru atveido nepārspējamā Merila Strīpa un viņas jauniņās asistentes Andrea, kuru spēlē Anna Heteveja, saspēle filmā Sātans Pradas brunčos uz ekrāna ir īsta bauda kino mīļiem. Taču īpaši šī filma patīk dāmām, kuras mīl modi, jo tajā ir glancēto žurnālu pasaules krāšņums, modīgi tērpi un smalkas ballītes. Un kur nu vēl Pelnrušķītes stāsts! Ir tik aizraujoši vērot, kā jauniņā Andrea cenšas iekarot kaprīzo modes pasauli un savas bargās priekšnieces uzticību.

    Kas notiks filmas turpinājumā? Mirandas lomā aizvien būs 75 gadus vecā Merila Strīpa, kura nu mēģinās izcīnīt savu vietu jaunajā – sociālo tīklu un moderno tehnoloģiju – pasaulē.

    Viņa glābs savu lolojumu – žurnālu Podium –  no ekonomiskām problēmām un pat slēgšanas.

    Talkā Miranda sauks bijušo asistenti Emīliju, kuru filmā tēloja aktrise Emīlija Blānta. Pa šiem gadiem Emīlija ir kāpusi pa karjeras kāpnēm un apgrozās luksusa zīmolu pasaulē. Taču pagaidām nav skaidri zināms, vai turpinājumā redzēsim Mirandas jauno zvaigzni – atjautīgo un gudro Andrea.

    Filma Sātans Pradas brunčos savulaik iekaroja milzu popularitāti. Galvenokārt tādēļ, ka par Mirandas Pristlijas prototipu kļuva modes pasaulē slavenā, ļoti prasīgā un principiālā Vogue redaktore Anna Vintura. Merilai Strīpai lieliski izdevies viņu parādīt. Vēl viens veiksmes faktors bija kostīmu mākslinieces Patrīcijas Fildas darbs. Viņa nevainojami tikusi galā ar savu uzdevumu, uzburot modes pasauli. Iepriekš Filda to darīja seriālā Sekss un lielpilsēta. Sātans Pradas brunčos  kostīmos tika ieguldīts vairāk nekā miljons dolāru, padarot to par vienu no tā laika dārgākajiem kino projektiem.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē