• «Skatītājiem noteikti būs interesanti.» Iepazīšanās šovā Zāle un Počs meklēs sev līgavas

    Šovs
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    No 22. oktobra Go3 televīzijā būs skatāms intrigām un mīlas spēlēm bagāts iepazīšanās šovs «Randiņš ar diviem», kurā vairāk nekā desmit daiļavas cīnīsies par populāro Latvijas aktieru Mārtiņa Poča un Kaspara Zāles sirdīm.

    Iepazīšanās šovs Randiņš ar diviem skatītājus vedīs uz saulaino Spāniju, kur Vidusjūras krastā mīlestību meklē divas Latvijas slavenības – izskatīgie un šarmantie aktieri Mārtiņš Počs un Kaspars Zāle. Puiši apmetīsies milzīgā villā netālu no kūrortpilsētas Malagas, kur būs ieradušās arī skaistas un neprecētas sievietes. Dāmas cīnīsies par puišu uzmanību, bet abi vīrieši – mēģinās atrast savu īsto un vienīgo.

    «Šis būs iespaidīgs un negaidītiem pavērsieniem piepildīts šovs.

    Skatītājiem noteikti būs interesanti sekot līdzi skaistu, reizēm izaicinošu jūtu turbulencēm. Šis patiesi būs interesants sajūtu lidojums,» šova gaitu lakoniski apraksta viens no vecpuišiem Mārtiņš Počs.

    Jaunais realitātes šovs radies, iedvesmojoties no tādiem popularitātes lutinātiem attiecību realitātes šoviem kā Randiņš ar Dzelzīti un Randiņš ar Kubasovu. Taču šoreiz attiecību peripetijas tiek paceltas pavisam jaunā līmenī – savu īsto un vienīgo tagad meklēs nevis viens, bet divi Latvijā slaveni vecpuiši.

    «Bija liels prieks piedalīties šovā – man tas deva daudzas jaunas atklāsmes.

    Pirmo reizi piedalījos šāda veida projektā, kur publiski un diezgan intensīvos apstākļos tiek risinātas un veidotas attiecības. Būt daļai no tā un atrasties gleznainā vietā Spānijā bija kosmiska sajūta. Tas bija skaists piedzīvojums ar vērtīgām atziņām – domāju, ka skatītājiem noteikti būs interesanti,» par šovu izteicās Kaspars Zāle.

    Šovā gaidāmi spraigi uzdevumi, kuros meitenes cīnīsies par iespēju tikt pie romantiska randiņa ar kādu no puišiem. Sagaidāms, ka neizpaliks intrigas, greizsirdība, smiekli, asaras un negaidīti pavērsieni, to visu burtiski izgreznos idilliska atpūta kristāldzidrā baseina ūdenī un neatkārtojamās Spānijas ainavas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē