• Sipeniece, Krivenchy un citi spridzinās jokus Latvijas lielākajā komēdiju festivālā

    Komēdija
    Estere Jansone
    5. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Latvijas komiķi, improvizatori un TV personības gatavojas lielākajam komēdiju pasākumam Rudens Depresija 2024, kas notiks gada tumšākajā laikā novembrī. Pasākumā dalību apstiprinājuši arī Baiba Sipeniece-Gavare, Krivenchy un citi mākslinieki. Smiekli, aizraujoša improvizācija un muzikāls baudījums izrādēs tikai divus vakarus – 2.novembrī Jelgavā un 9.novembrī Liepājā.

    Pazīstamie Latvijas komiķi un mūziķi aicina uz prieka pilniem humora un izklaides vakariem Rudens Depresija 2024, kur piedāvās baudīt vislabāko no viņu programmām. Pasākuma dalībnieki – Stand-up no COMEDY LATVIA, Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis, Improvizācijas teātris SPIEDIENS, Baiba Sipeniece – Gavare, Krivenchy un citi. Pasākuma vakara vadītājs – Renārs Zeltiņš. Par muzikālo noskaņu Jelgavā parūpēsies Toms Grēviņš, bet Liepājā mīlas retrīta burvji – grupa Mazais Princis. Mākslinieku sastāvs katrā norises vietā gan nedaudz atšķiras.

    Pasākuma organizatori stāsta, ka ir pierādīts, ka smiekli pagarina mūžu un uzlabo cilvēka dzīves kvalitāti. Tieši tāpēc laikā, kad dienas ir kļuvušas īsas, aiz loga pūš dzestrie rudens vēji, apkure varbūt vēl nav pieslēgta, un sajūta, ka tikai solis līdz depresijai – humora un izklaides vakars Rudens Depresija 2024 ir īstā izvēle, lai atstātu aiz muguras rudens melanholiju un uzlādētu sevi ar pozitīvām emocijām.  

    2023. gadā komiķu apvienība “Comedy Latvia” pasākumam Rudens Depresija 2023 piešķīra titulu – Gada notikums komēdijā 2023.

    Rudens depresija 2024. – divās izrādēs Jelgavā 2. Novembrī Zemgales Olimpiskajā centrā un Liepājā Olimpiskā centra arēnā 9.novembrī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē