• «Sekss un lielpilsēta» turpinājumā atgriezīšoties Samanta! Ko par to saka pati Kima Ketrola?

    Seriāls
    Marta Kalniņa
    22. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums
    Šovasar vairāki mediji paziņoja, ka kulta seriāla «Sekss un lielpilsēta» turpinājumā «Un vienkārši tā» 3. sezonā slavenajā draudzeņu kompānijā atgriezīsies Samanta! Fani līksmo, bet…

    Glancētais žurāls Elle un tabloids Life&Style nesen iepriecinājis kulta seriāla Sekss un lielpilsēta fanus ar ziņu, ka tajā atgriezīsies seksīgā Samanta. Kā zināms, tad 67 gadus vecā aktrise Kima Ketrola iepriekš kategoriski atteicās no piedalīšanās seriāla turpinājumā. Viņai ir sliktas attiecības ar galveno zvaigzni Sāru Džesiku Pārkeri, kura seriālā atveido Keriju Bredšovu, turklāt bijušas domstarpības par aktrišu honorāriem – Kima saņēmusi ievērojami mazāku atalgojumu par savu spožo tēlojumu. Tāpēc seriāla turpinājumā  Un vienkārši tā pirmajās divās sezonās Samantas tikpat kā nebija. Scenāristi seksīgo blondīni bija aizsūtījuši tālu prom, un viņa tika vien nedaudz pieminēta. Samanta uz īsu mirkli parādījās 2. sezonas beigās. Viņa sēdēja auto un runāja pa telefonu ar Keriju. Tas viesa pamatotas cerības, ka Samantas ar saviem gultas prieciņiem atgriezīsies seriālā.

    Pērn vasarā viņa kādā sarunu šovā atklāja, ka saņēmusi zvanu no HBO, un viņi gribējuši zināt, ko var darīt, lai Ketrola atkal filmētos. Kima esot teikusi, ka seriāla komandā noteikti atkal vajadzīga kostīmu māksliniece Peta Fīlda, jo tikai viņa spēj izveidot īstu Samantas stilu.  

    Tāpēc ziņa, ka Ketrola parādīsies 3. sezonā, daudziem ir kā medusmaize. Mediji vēstīja, ka seriāla veidotāji apņēmušies pildīt visus Kimas nosacījumus, jo nu viņai būšot centrālā loma. Ketrolai maksāšot veselu bagātību, un ainas ar viņu tikšot filmētas Londonā. Taču nupat Ketrola vietnē X dalījusies ar īsu ziņu, kas skatītāju ilūzijas sagrāva. Pie kāda ieraksta, kur publicēta informācija par viņas atgriešanos, Kima ierakstījusi komentāru: «O, tas ir tik mīļi, bet nē.»

    Taču vēl nekas nav zaudēts! Medijos jau parādījušās ziņas, ka šādi Kima uzsilda interesi par seriāla turpinājumu. Būs vai nebūs? Intriga saglabājas!  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē