• Ričards Gīrs atklāj pārsteidzošu faktu par filmu Skaistā sieviete

    Filmas
    Estere Jansone
    3. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no filmas
    Holivudas skaistulis Ričards Gīrs atminējies laiku, kad tika uzņemta 90. gadu kulta filma Skaistā sieviete. Viņš tobrīd uzskatīja, ka filma izgāzīsies vairāku iemeslu dēļ.

    Patlaban Itālijas gleznainajā pilsētā Venēcijā noris 81. Venēcijas filmu festivāls, vienuviet pulcējot izcilākos aktierus un režisorus no visas pasaules. Kādā intervijā žurnālistiem aktieris Ričards Gīrs paudis, ka viņam savulaik bijušas ļoti zemas cerības par filmu Skaistā sieviete. Aktieris sacījis, ka uzņemot šo filmu viņam nebija ne mazākās nojausmas, ka biznesmeņa Edvarda Levisa loma kļūs par vienu no ikoniskākajām lomām viņa dzīvē.

    Jau uzņemšanas laukumā Gīram šķitis, ka romantiskā kinolente ātri pazudīs aizmirstībā, jo viņam nav bijusi «ķīmija» ar otru galvenās lomas atveidotāju – Džūliju Robertsu. Viņš atminējies ainu, kur Edvards nakts vidū spēlē klavieres viesnīcas banketu zālē un tajā ienāk Vivjena, Robertsas atveidotā ielas meitene, un tālāk seko kaislīgas tuvības ainas.

    «Starp šo aktieri un šo aktrisi acīmredzami nav ķīmijas,»

    sacīja Gīrs. «Es gan neesmu šo filmu sen redzējis. Un šī bija ļoti seksīga aina.» Viņš piebilst, ka tā tika pilnībā improvizēta un nemaz nebija iekļauta scenārijā.  

    Tāpat Ričards Gīrs apgalvo, ka sieviešu iemīļotā romantiskā komēdija ir «krimināli nepabeigta». «Šī ir ļoti maza filmiņa, kuru veidojis brīnišķīgs režisors vārdā Gerijs Māršals,» saka filmu zvaigzne. «Mums gan bija ļoti jautri veidojot šo mazo filmiņu. Mēs nezinājām, vai kāds vispār redzēs šo mazo, mazmazītiņo filmiņu.»

    Gīram par pārsteigumu, filma Skaistā sieviete kļuva par 90. gadu ienesīgāko romantisko komēdiju, kas vēl līdz mūsdienām saglabājusi kulta statusu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē