• Piedzīvojums gardēžiem. Jūrmalā sākusies restorānu nedēļa

    «Santa.lv» zelta izlase
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Jūrmalas Restorānu nedēļa ir sākusies – izsmalcinātu garšu cienītāji līdz 1. decembrim aicināti baudīt īpašo piedāvājumu 27 pilsētas restorānos un kafejnīcās. Šogad ēdienkartēs iezīmējas plaša pasaules garšu trajektorija – no Āzijas, Kaukāza un Eiropas līdz pat Dienvidamerikai, piedāvājot trīs cenu kategoriju ēdienkartes – 25, 35 un 45 eiro vērtībā.

    Noslēdzoties rudens cēlienam, pilsētas iecienītāko kafejnīcu un restorānu ainavā iezīmējas īpaša dinamika – 27 gardēžu pieturpunkti ir sarūpējuši daudzveidīgu garšu parādi un Jūrmalas Restorānu nedēļas ietvaros piedāvā īpaši izlolotu piedāvājumu. Tajā rūpīgi piedomāts par unikālu garšu pieredzi un kārdinošu ēdienu vizuālo baudījumu, ko nereti pavada arī kulināro pieredzi padziļinošs stāstījums.

    Šī gada Restorānu nedēļa pārsteidz ar ievērojamu dalībnieku skaitu, un plašais piedāvājums apliecina pilsētas kulinārās vides dzīvīgumu, vēl vairāk nostiprinot Jūrmalas vietu gardēžu galamērķu kartē.

    Turklāt pilsētas restorānu ainas reputāciju papildina godpilnais ieraksts Michelin 2025. gada ceļvedī, kuru izpelnījies restorāns 36.line Grill Restaurant.

    Tāpat kā kūrortpilsētas ikdienai ir raksturīga dažādu kultūru un starptautisku viesu klātbūtne, arī Jūrmalas kulinārais piedāvājums izceļas ar pasaules garšu daudzveidību. Ikdienā Jūrmalas restorāni piedāvā autentiskas Kaukāza, Vidusāzijas, Austrumeiropas un Vidusjūras virtuves, savukārt Restorānu nedēļas ēdienkartēs īpaši izceļas Japānas, Turcijas, Armēnijas, Gruzijas, Itālijas, Francijas, Vācijas un Peru kulinārās pērles – gan tradicionālās, gan mūsdienīgās interpretācijās.

    Jūrmalas Restorānu nedēļa ir iespēja gan iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem atvēlēt mirkli mierpilnam garšu baudījumam ģimenes vai draugu lokā, lai uzlādētos un smeltos iedvesmu gaidāmajai gada nogales un svētku sezonas rosībai.

    Šogad Restorānu nedēļas pieturpunktu sarakstu veido Michelin 2024. un 2025. gada ceļvedī iekļautais 36.line Grill Restaurant, kā arī restorāni Faces, Grill & Fish, Grilbārs House of Light, Il Sole, Sakura, Villa Joma, Zelta teļš, Lielupe, Laivas, MO:Restbar, Majorenhoff, Neptūns, View&Seafood Grill, Randevu un Lokāls Veranda. Sarakstā iekļauti arī armēņu restorāni Nojan Tapan, Yerevan Pandok un Zangezur, gruzīnu restorāni Kaheti, Kinza House, Mimino un Marani, kā arī kafejnīcas Zem burām, Annas mājas kafejnīca, Kafijas stūrītis un taverna Pie Kļavas.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē