• «Neviens man negribēja skatīties acīs.» Gvineta Paltrova atklāj nepatīkamāko pieredzi savas karjeras laikā

    Holivuda
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
    Šodien aktrisei Gvinetai Paltrovai aprit 52 gadi. Kopš agras jaunības amerikāņu aktrise ir filmējusies vairākās lielbudžeta filmās, kas atnesušas viņai slavu un zvaigzni Holivudas slavas alejā. Tomēr kāda no spožajām lomām viņai sagādājusi visai nepatīkamu pēcgaršu.

    Pirms nu jau vairāk kā 20 gadiem dienasgaismu ieraudzīja filma Smagi iemīlējies – stāsts  par seklo vīrieti Halu (Džeks Bleks), kurš katru sievieti redz ar kritisku aci. Kādā īpašā tikšanās viņu nobur hipnopsihoterapeits, kurš vīrietim liek burtiski saredzēt sieviešu iekšējo būtību. Kopš tā brīža Hals ne pārāk glītas sievietes redz skaistas, jo daili izstaro viņu labestība. Drīz viņš iepazīstas un iemīlas Rouzijā (Gvineta Paltrova) – ārkārtīgi mīļā, jaukā, bet korpulentā sievietē.

    Lai labāk izprastu, kā Rouzija varētu justies ikdienā un spētu labāk iejusties šajā lomā, aktrise Gvineta Paltrova nolēma ar visu resnītes kostīmu doties pastaigā pa Ņujorku. Jau tobrīd Paltrova bija labi zināma Holivudas dīva, tomēr resnīšu kostīma dēļ viņu neviens nevarējis atpazīt. Piedzīvotais licis šmaugajai aktrisei mainīt domas par dūšīgiem cilvēkiem un uzlūkot viņus ar līdzjūtību.

    «Pirmo reizi, kad uzmērīju resnītes kostīmu, es biju Ņujorkas Tribekas viesnīcā un izdomāju iziet cauri viesnīcas vestibilam. Man kļuva tik bēdīgi. Tas bija šausmīgi. Neviens negribēja man skatīties acīs, jo esmu resna,» saka aktrise.

    «Man mugurā bija melns krekls ar uzdrukātu sniegavīru. Jo dūšīgiem cilvēkiem kaut kādu iemeslu dēļ ražo apšaubāmas drēbes,» turpina aktrise. «Es jutos pazemota, jo apkārtējie bija tik ļoti noraidoši.»  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē