• Muris slavens TikTokā. Nila Ušakova misēkli ar kaķi iekļauj videokuriozu kanālā

    Kaķi
    Estere Jansone
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kāds slavens dzīvnieku kuriozu kanāls platformā TikTok dalījies ar videoklipu kompilāciju, kurā aplūkojami vairāki jautri videoklipi. Tajā iekļauts amizants mirklis, kuru bijušajam Rīgas mēram Nilam Ušakovam sagādājis viņa mīļotais kaķis Muris.

    Kaķu video mīļotājiem gadījies kāds pārsteigums – visai populārs ārzemju TikTok kanāls, kurš publicē jautrus kaķu kuriozu videoklipus, savā publikācijā iekļāvis amizantu mirkli ar bijušā Rīgas mēra Nila Ušakova ķepaini. Tajā Ušakovs redzams vēl laikā, kad viņš bija mēra amatā.

    Videoklipā ir apkopoti dažādi neveikli misēkļi nopietnu interviju laikā un viens no tiem ir video, kurā Rīgas mēra televīzijas intervijas laikā kaķis uzlec uz galda un padzeras no viņa krūzes. Ušakovs pacietīgi gaida, kad Muris beigs izrādīties, līdz neiztur un mīluli no galda padzen. Šis video savācis teju miljons skatījumu.

    @funny…cheese Episode 64 | 😂😂#cat #cats #catsoftiktok #animals #orangecat #orangecatbehavior #funnyvideo #funnyvideos #pet #pets #funny #fyp #fypシ #petsoftiktok #🤣 #🤣🤣🤣 ♬ original sound – 𝙁𝙪𝙣𝙣𝙮 𝘼𝙣𝙞𝙢𝙖𝙡 😻🇺🇲

    Teju pirms 13 gadiem, kad Nils Ušakovs bija Rīgas mērs, viņš savā paspārnē paņēma divus kaķus no dzīvnieku patversmes Ulubele. Vienu kaķi viņš nodēvēja par Kuzju, bet otru – par Muri. Abi ķepaiņi mitinājās Rīgas Rātsnamā, bet, kad Ušakovs kļuva par Eiroparlamenta deputātu un devās strādāt uz Briseli, dzīvnieki pārcēlušies uz dzīvi Ušakova birojā Rīgā.  

    Videoklipā redzamais kaķis Muris pirms četriem gadiem devās aizsaulē. Bijušais Rīgas mērs tolaik sociālajos tīklos dalījās ar sēru vēsti – viņa mīļotajam ķepainim konstatētas smagas nieru problēmas, kuras nebija vairs iespējams saārstēt. Muris aizgājis laikā, kad plosījusies Covid-19 pandēmija un Nils nevarējis atbraukt uz kaķa bērēm. To bijušais mērs sāpīgi pārdzīvojis. Ušakovs Muri apglabāja blakus mammas sunim.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē