• Mežaparkā jau otro gadu tumšajos mēnešos uzmirdzēs gaismas instalāciju parks

    Izklaide
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Galvaspilsētas iedzīvotāju un viesu iecienītā starptautiskā multimediju gaismas izstāde «Garden of Lights» atgriežas Mežaparkā: no 18. oktobra apmeklētājiem būs iespēja piedzīvot jaunu, aizraujošu un vizuāli pārsteidzošu, kur šogad par galveno tēmu izvēlēta slavenā pasaka «Alise Brīnumzemē».

    Garden of Lights ir brīvdabas multimediju gaismas izstāde, kas apvieno gaismas instalācijas, projekcijas un skaņu efektus, veidojot neaizmirstamu pieredzi, kur fantāzija satiekas ar realitāti. Šogad galvenais stāsts ir pasaka Alise Brīnumzemē, kas aizvedīs gan lielus, gan mazus apmeklētājus brīnumainā ceļojumā cauri pazīstamiem pasakas sižetiem. Būs iespēja satikt tādus iemīļotus tēlus kā Trakais cepurnieks, Češīras kaķis, Karaliene un daudzus citus, kas iedzīvināti, pateicoties modernām tehnoloģijām un vairāk nekā 72 000 LED lampām.

    «Mēs vienmēr esam vēlējušies radīt vietu, kur tumšajos ziemas mēnešos ģimenes varētu sanākt kopā, iedvesmoties un smelties pozitīvas emocijas. Šogad mēs ar lielu prieku iepazīstinām Rīgas iedzīvotājus un apmeklētājus ar jaunu izstādi, kur tehnoloģijas, pasakas un radošums satiekas, lai veidotu neaizmirstamus mirkļus», stāsta Wonderful Lighting vadītājs Mihals Čojnacki.

    Izstādes galvenās atrakcijas ietver vairāk nekā 80 apgaismotas 3D laternu skulptūras, interaktīvas gaismas takas un dažādus fotopunktus.

    Tāpat būs pieejamas multimediju atrakcijas, kas mijiedarbosies ar apmeklētājiem, piedāvājot aizraujošu un izzinošu pieredzi. Viesiem būs iespēja piedalīties āra spēlē, izmantojot īpašu mobilo lietotni, kas piedāvās jautājumus un uzdevumus, balstītus uz pasakas tēmu – būs arī balvas.

    Biļetes uz izstādi jau ir pieejamas iepriekšpārdošanā, un tās iespējams iegādāties «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās. Garden of Lights Mežaparkā, Ostas prospektā 11, būs atvērts katru dienu, četrus mēnešus — no 18. oktobra līdz 2025. gada 2. martam, tostarp arī brīvdienās un svētku dienās. Parka darba laiks darba dienās būs no 17:00 līdz 21:00, bet brīvdienās un svētku dienās — no 17:00 līdz 22:00. Izstāde būs pieejama vakara un nakts stundās, kad tumsa radīs īpaši romantisku un burvīgu atmosfēru.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē