• «Mēs vēlamies radīt vajadzīgo noskaņu». Grupa Laika upe velta dziesmu Olimpiskajām spēlēm

    Mūzika
    Estere Jansone
    2. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Grupa Laika Upe saviem klausītājiem nodod savu jaunāko dziesmu Aizdod man laiku, kas veltīta Olimpiskajām spēlēm, mūžsenajam mītam par laika trūkumu un sportiski skaistam mīlestības stāstam. Ar šo dziesmu grupa Laika Upe piesaka arī sava paša pirmā mūzikas albuma izdošanu šogad.

    Dziesmas Aizdod man laiku teksta autors ir Mikus Frišfelds un Armands Varslavāns, bet mūzikas autori ir Armands Varslavāns, kā arī Guntis Nurža un Atis Čamanis. Aranžējums ir Edgara Vilcāna un Armanda Varslavāna kopdarbs. Dziesmu Aizdod man laiku var noklausīties populārākajās mūzikas straumēšanas aplikācijās. Dziesmas video īpašas lomas ieņem LTV ētera personība un treneris Kaspars Ozoliņš un digitālā satura veidotājs Deniss Demčenko. Dziesma video pirmizrāde būs 12. augustā LTV Rīta Panorāmā. Ar dziesmu Aizdod man laiku grupa izziņo sava paša pirmā mūzikas albuma izdošanu 2024. gada ziemā, kas vainagosies ar grupas albuma koncerttūri pa visu Latviju.

    Topošajā grupas pirmajā albumā katra dziesma ir par kādu mīlestības transformācijas posmu starp diviem cilvēkiem.

    Ar katru dziesmu grupa klausītāju izvedīs cauri kādam no tiem – pirmais acu skatiens, simpātijas, rozā brilles, skaistā kopdzīve, šķiršanās, vietulība, ilgošanās, cerība, pirmais solis uz atgriešanos, atgriešanās, kopā uz mūžu. «Albumā būs pilnīgi jaunas dziesmas un viss albums būs veidots kā stāsts. Mēs vēlamies radīt vajadzīgo noskaņu, lai cilvēks mūsu radīto mūziku saistītu ar savu emocionālo pieredzi!..» piebilsts grupas solists Guntis Nurža.

    Grupa Laika Upe dibināta 2016. gadā un regulāri ar jaudīgām performancēm uzstājas dažāda mēroga publiskos, un privātos pasākumos visā Latvijā. Plašāku atpazīstamību grupa ieguva dziesmu konkursā Supernova 2019. Grupas līdz šim izdotie singli – Lietus iela, Cauri puķēm, Neprātīga doma un Polārzvaigznes krīt iekļuvuši Latvijas populārāko radiostaciju topos. Laika Upes dziesmu radīšanā piedalījušies arī tādi pašmāju atzīti producenti kā Kaspars Ansons un DJ Rudd.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē