• Māksliniece Elita Patmalniece savā jubilejā izziņo koncerttūri. Muzicēs Marhils, Jakušonoks un citi

    Pasākumi
    Estere Jansone
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Romaško
    Šodien, 23.jūlijā, skaistu jubileju svin atraktīvā multimāksliniece Elita Patmalniece. Lai godam atzīmētu šo faktu, viņa kopā ar saviem ilggadīgajiem skatuves kolēģiem Baibu Sipenieci, Uldi Marhileviču un Normundu Jakušonoku aicina uz košu populārā šova «Dziesmu duelis» koncerttūri, kuras laikā plānotas arī viņas jubilejas svinības un kas sāksies 22.augustā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē «Mītava».

    «Kur Elita, tur krāsas, jautrība, košas detaļas, uzdrīkstēšanās, vārdu sakot – prieks!» Šim kolēģu raksturojumam piekrīt arī pati Elita, kura ilgus gadus bijusi neatņemama «Dziesmu dueļa» dalībniece: «Kas tad es esmu? Dzīves aktrise! Es esmu māksliniece. Brīvs cilvēks, tāpēc – ko gribu, to daru.»

    Savukārt vērienīgais muzikālais šovs «Dziesmu duelis» šogad svin 20 gadu jubileju, un šis fakts tiks atzīmēts plašu koncerttūri visā Latvijā.

    Vienu dueļa komandu pārstāvēs dziedātāja Olga Rajecka un māksliniece Elita Patmalniece, savukārt otru – mūziķis Atis Ieviņš un šovmenis Ufo.

    Šova pamatsastāvs paliek nemainīgs: televīzijas, radio raidījumu un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, komponists Uldis Marhilevičs, mūziķis Normunds Jakušonoks un pavadošā grupa.

    «Tolaik, kad šim raidījumam bija kastings uz vadītāja vietu, gadījās tā, ka biju Kinostudijā, kur tas viss notika. Pirms manis atlasē piedalījās smukas modeļu tipa meitenes, bet es piegāju pie Viestura Dūles un pa jokam viņam teicu: «Nu, ko tu tās meitenes moci? Tas taču ir mans raidījums, es to jau redzu!» Bieži tā nedaru, jo esmu par to, lai vadītājs tiktu izvēlēts godīgā konkursā. Zinu, ka man nav daudz talantu, bet viens talants tomēr ir – es atceros dziesmām vārdus, tāpēc Viesturam teicu – es šeit deru tā kā neviens! Lūdzu, ņem mani! Un viņš atbildēja: «Labi!»» par šova pirmsākumiem saka Baiba Sipeniece-Gavare.

    Šova rīkotāji sola skaistu un krāšņu koncertšovu ar pievienoto vērtību, kurā labs garastāvoklis un pozitīvas emocijas ir garantētas: «Atgriezeniskā saite ar skatītājiem tika veidota daudzu gadu garumā, kad šova skatīšanās bija kā īpaša tradīcija pie televizora ar ēdieniem, dzērieniem un kopīgām dziesmām piektdienas vakarā. Tālab «Dziesmu dueļa» jubilejas šovs būs lieliska iespēja satikties ar cilvēkiem, kuri mīl mūziku un dziesmas un kam pašiem patīk dziedāt un izklaidēties. Un kas var būt labāks kā uzrīkot svētkus, kuros var dziedāt, dejot, palīdzēt dalībniekiem, lai pēc tam skatītāji uz mājām dotos priecīgi un pacilāti!»

     

    Jubilejas šovs «Dziesmu duelis» notiks:

     

    22.augustā plkst.19 Jelgavas brīvdabas estrādē «Mītava» Pasta salā

    23.augustā plkst.19 Saulkrastu estrādē

    30.augustā plkst.19 Kuldīgas pilsētas estrādē

    6.septembrī plkst.18 Rojas brīvdabas estrādē

    22.novembrī plkst.19 Siguldas Kultūras centrā «Siguldas devons»

    24.novembrī plkst.16 Kultūras centrā «Ulbrokas pērle»

    1.decembrī plkst.16 Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars»

    20.decembrī plkst.19 Krustpils Kultūras centrā

    31.decembrī plkst.12 VEF Kultūras pilī

    2025.gada 1.februārī plkst.19 Ventspils teātra namā «Jūras vārti»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē