• Latvijā jauns rokfestivāls! Nedēļas nogalē Ozolnieku ezera krastā dārdēs metāls

    Koncerts
    Estere Jansone
    14. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Šajā sestdienā, 17. augustā, Ozolnieku radošajā kvartālā Masti pirmo reizi notiks festivāls Rocktagons, kas iepazīstinās ar Latvijas jaunajām roka un metāla grupām. Festivālā īpašie viesi būs grupas Laime Pilnīga un Huskvarn.

    Rocktagons uzstāsies:

    Plkst. 16.00 – De Speakable, kuri ar sevi iepazīstina: «Savā mūzikā apvienojam blūza saknes ar dažādu citu žanru elementiem, kopā veidojot aktīvu, bet tajā pašā laikā ar dziļu domu apveltītu skanējumu.»

     

    Plkst. 16.55 – Apnika Panika sevi piesaka: «Esam trīs entuziastiski jaunieši, kuri, paša priekam muzicējot, ir sagatavojuši modernas, lipīgas dziesmas.»

    Plkst. 17.50 – The Tunes, kuri atklāj: «Esam sagatavojuši īpašu programmu, kas ietvers radio apritē nonākušās grupas dziesmas, kā arī vēl neizlaistus skaņdarbus no gaidāmā debijas albuma, un citus pārsteigumus latviešu un angļu valodā.»

     

    Plkst. 18.45 – Garu Pagrabs, kuri saka: «No mums redzēsiet mīlestību pret mūziku un sniegsim jums iespēju izrauties no sabiedrības tvēriena un važām, par ko arī runā jaunākais albums Bara Gūstā

     

    Plkst. 19.40 – Askin ar sevi iepazīstina: «Esam modernā roka grupa ar apbrīnojamu vokālisti. Mūsu dziesmas vada īstas emocijas, un bieži ienirstam melanholiskās tēmās. No mums sagaidīsiet atmosfērisku priekšnesumu, kas iekustinās sirds stīgas!»

    Plkst. 20.35 – Ambedo Act, kuri ar sevi iepazīstina: «Ar mūziku un liriku pārdomājam daudzas aktuālas tēmas, problēmas un lēnam dziesmas gaitā tos izpētām no daudzām pusēm, izmantojot vairākus tēlus un metaforas. Dažreiz mēdzam paironizēt un pasmieties par apkārtējo pasauli un arī paši par sevi.»

    Plkst. 21.30 – Blind Shape sevi piesaka: «Mūsu mūzikā ir jūtamas dažādas rokmūzikas

    laikmetu ietekmes. Esam izdevuši divus albumus un vairākus singlus, un daļu no tiem nospēlēsi arī šajā festivālā.»

    Festivāla īpašie viesi:

    Plkst. 22.25 Huskvarn

    Plkst. 23.20 Laime Pilnīga

     

    «Priecājos, ka ir tapis jauns rokfestivāls ar fokusu uz jaunajām rokgrupām un mūziķiem! Tā ir lieliska iespēja atrādīt sevi plašākai auditorijai, iepazīties ar citiem un iegūt jaunus domubiedrus un klausītājus. Ceļš uz sasniegumu virsotnēm var būt ļoti dažāds, roka pārstāvjiem tas biežāk ir ar koncertu palīdzību. Tādēļ – jo vairāk labu iespēju uz labas skatuves koncertēt, jo labāk,» saka Ervīns Ramiņš no grupas Laime Pilnīga.

    Pasākums notiks kvartālā Masti, kas atrodas Ozolnieku ezera krastā un piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas, gan iespēju ieturēt gardu maltīti. Rocktagons laikā notiks klinšu kāpšanas sacensības. Pasākuma vadīšana uzticēta Eināram Zalcmanim.

     

    Ieeja festivālā no plkst. 14, sākums plkst. 16.

    Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja būs bez maksas.

    Biļetes nopērkamas šeit.

    Adrese:  Kopielā 3, Ozolnieki, Jelgavas novads.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē