• Latviešu puišu grupa Don Bjorn radījusi jestru dziesmu par sociālajiem tīkliem

    Mūzika
    Estere Jansone
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Latvijas mūzikā šī gada pavasarī sevi pieteica jauna elektro-indī-pop grupa Don Bjorn ar savu pirmo singlu Ar Tevi, un tagad klajā nāk grupas jaunākais veikums – dziesma Storijā.

    Don Björn prezentē jauno singlu Storijā — laikmetīgu indie-pop elektroniskās mūzikas skaņdarbu, kas aicina pārdomāt sociālo tīklu ietekmi uz mūsu dzīvi. Radoši iedvesmojoties no klasiskā grupas The Buggles hita Video Killed the Radio Star un pārceļot to uz mūsdienu digitālās pasaules realitāti,

    Don Björn savā jaunākajā dziesmā Storijā ironiski izceļ sabiedrības aizraušanos ar tiešsaistes dzīvi un nepārtrauktu vēlmi dalīties publiskajā telpā ar katru ikdienas mirkli,

    liekot pārdomāt mūsu aizraušanos ar sociālajiem tīkliem un dzīves atspoguļošanu tajos. 

    Dziesma apvieno elektronikas un indie pop elementus, kuru iedvesmas avoti ir tādas grupas Foster the People, Friendly Fires un Metronomy. Dziesma Storijā ir pieejama straumēšanas servisos, kā arī Atmos formātā, piedāvājot bagātīgu skaņas pieredzi, kas pastiprina tās mūsdienīgo skanējumu.

    Grupas Don Bjorn kodolu veido mūzikas producenti Jānis Eglītis un Mārtiņš Leja  kopā ar dziedātāju Oskaru Mustermani. Grupas radītā mūzika apvieno vasarīgas noskaņas ar dzirkstošu indie-electro-pop skanējumu, radot unikālu un aizraujošu muzikālo pieredzi.  Don Bjorn pirmsākumi meklējami Austrālijā, bet tagad mūziķi ir gatavi uzsākt savu ceļojumu Latvijas mūzikas scēnā ar šo aizraujošo debiju. Viņu mērķis ir radīt mūziku, kas iedvesmo un vieno cilvēkus.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē