• Kanje Vests devies uz Maskavu. Vai plānots koncerts?

    Krievija
    Estere Jansone
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Krievu mediji ziņo, ka aizvadītajās brīvdienās Krievijas galvaspilsētā Maskavā ieradies slavenais amerikāņu reperis Kanje Vests.

    Krievijas preses izdevumi ziņo, ka aizvadītās nedēļas nogalē Maskavā ieradies amerikāņu reperis Kanje Vests jeb Je. Lai gan pats mūziķis vēl nav sociālajos tīklos oficiāli apstiprinājis savu vizīti Krievijā, tomēr vietējie ļaudis ir paspējuši viņu iemūžināt pilsētas centrā. Par mūziķa viesošanos mēļo arī krievu producente Jana Rudkovska, kas apgalvo, ka Vests mitinās pilsētas centra smalkajā viesnīcā Four Seasons, kas atrodas blakus Sarkanajam laukumam. Viņa jau pirms pāris nedēļām saviem sekotājiem pavēstīja, ka Vests plāno apciemot Krieviju un varbūt pat te sniegt koncertu. Tomēr pietuvināti avoti vēsta, ka Vests uz Krieviju devies privātu iemeslu dēļ, koncerti te nav plānoti.  

    Maskavieši kādā forumā sociālajā tīklā VKontakte lēš, ka 47 gadus vecā repa zvaigzne visticamāk Krievijā ir ieradies, apsveiktu savu paziņu, labu draudzeni – modes dizaineri Gošu Rubčinsku 40 gadu dzimšanas dienā.   

    Kanje Vests jau ilgstoši publiskajā vidē izceļas ar divdomīgiem paziņojumiem un darbībām. Jau 2004. gadā viņa albums The College Dropout izpelnījās uzmanību no politiķu puses, taču ar gadiem mūziķa gājieni kļuva arvien pamanāmāki un agresīvāki. Viņš publiski ir slavinājis Ādolfu Hitleru un noliedzis Holokausta esamību – šo izteikumu dēļ Vests zaudēja sadarbības līgumu ar Adidas un citiem sporta preču zīmoliem. Senāk viņš ir arī izteicis labus vārdus par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

    Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februāra rītā, Rietumvalstu mūziķi vai mākslinieki vairās uzstāties Krievijā vai to apmeklēt. Kanje Vests, visticamāk, ir pirmā amerikāņu slavenība, kas uzdrīkstējusies viesoties Krievijā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē