• «Jūs pievīlāt savus fanus un mani!» Mirušā «Linkin Park» solista dēlu šokē grupas jaunā soliste

    Mūzika
    Estere Jansone
    10. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pēc teju septiņu gadu klusēšanas ar jaunu skanējumu atgriezusies grupa Linkin Park. Šoreiz vokālu dzied ķērcošās balss īpašniece Emīlija Ārmstronga. Šāds grupas lēmums šokējis iepriekšējā solista Čestera Beningtona dēlu Džeimiju.

     Leģendārā rokgrupa 5. septembrī atgriezās uz skatuves.  Šo notikumu fani gaidīja ilgus septiņus gadus. 2017. gada vasarā notika traģēdija, grupas Linkin Park solists Česters Beningtons atņēma sev dzīvību. Tas bija milzīgs trieciens gan grupai, gan tās faniem.

    5. septembrī Linkin Park fanus iepazīstināja ar jauno grupas līderi – Emīliju Ārmstrongu. Meiteni, kuras savdabīgi ķērcošā balss nebūt nav siktāka par Čestera Beningtona vokālu. Tomēr Ārmstrongas talants nav pārliecinājis nedz kvēlākos fanus, nedz mirušā Beningtona ģimeni.

    Bijušā grupas līdera dēls Džemijs par šādu izvēli ir satriekts. «Cilvēkiem ir grūti pieņemt faktu, ka Linkin Park cenšas sevi izgudrot no jauna,» raksta Džeimijs. Viņš atzīmē, ka Ārmstronga ir kaismīga scientoloģijas baznīcas biedre un savulaik bijusi aktiera Denija Mastersona, kuru pērn apcietināja par vairāku sieviešu izvarošanu un terorizēšanu, draudzene un atbalstītāja.

    Tāpat Džeimiju sarūgtinājis otrs Linkin Park grupas solists Maiks Šinoda, kurš intervijās medijiem centies «paslaucīt zem paklāja» grupas tumšo vēstures punktu un Čestera pašnāvību. Turklāt, ironiskā kārtā grupas pompozā atgriešanās notikusi septembrī – mēnesī, kuru dēvē par pašnāvību profilakses mēnesi. Čestera dēls saklausījis, ka grupas biedri intervijās izvairās runāt par mirušo grupas biedru un izcelt viņa devumu grupas veiksmes stāstā. «Jūs pievīlāt savus lojālākos fanus un citus atbalstītājus, tostarp, mani,» sacīja Džeimijs. 

    Linkin Park atgriešanās koncerts ar Emīliju Ārmstrongu: 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē