• Jau šodien! Liepājā sākas festivāls Summer Sound

    Festivāli
    Estere Jansone
    2. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitētes attēls
    Liepājas pludmalē šodien plkst.14 sāksies festivāls Summer Sound, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Saulāja.

    Paredzēts, ka šodien un sestdien, 3.augustā, uz četrām festivāla skatuvēm, deju mūzikas teltī «Klubs+++» un vēl citās papildu aktivitātēs piedalīsies vairāk nekā 60 Latvijas un ārvalstu mākslinieki.

    Festivālā Summer Sound šogad uzstāsies vācu dīdžejs Robins Šulcs, franču elektronikas duets Ofenbach, somu reperis Käärijä, grupa Bermudu divstūris, hiphopa apvienība Singapūras Satīns, grupa Astro’n’out.

    Tāpat festivālā uzstāsies repa grupa Banda banda, grupa Citi zēni, apvienība Sudden Lights, grupa Very Cool People, apvienība Kreisais Krasts, repere Viņa, grupa Inokentijs Mārpls, apvienība Mazais Princis, rokgrupa Laika suns, duets Olas, reperis Wiesulis un bītmeikeris Sangvn, grupa Pirmais kurss un citi.

    Summer Sound telšu pilsētiņa būs atvērta līdz svētdienas, 4.augusta, plkst.15.

    Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta.

    Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti.

    Jau ziņots, ka tuvākajās dienās Liepājā, laiks būs pārsvarā sauss un saulains, prognozē sinoptiķi. Gaidāms neliels mākoņu daudzums, kas brīžiem palielināsies. Nokrišņu varbūtība būs zema, iespējams tikai īslaicīgs lietus. Pūtīs mērens rietumu vējš, bet naktī uz sestdienu gaidāms lēns vējš un bezvējš, tad var veidoties migla. Minimālā gaisa temperatūra nakts un rīta stundās pludmalē būs +16..+18 grādi, naktī uz sestdienu līdz ar bezvēja iestāšanos prognozēta temperatūras pazemināšanās līdz +12 grādiem. Dienas laikā gaiss iesils līdz +20..+22 grādiem.

    Liepājas pludmales glābšanas dienests ziņo, ka ūdens temperatūra svārstās ap +20 grādiem. Glābēji aicina ievērot piesardzību, jo jūrā ir viļņi, sānu un ievelkošās straumes, vietām izskalotas bedres.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē