• Grupas «Drošais ceļš» publisko jaunu videoklipu. Fani tajā saskatījuši slavenu interneta mēmi

    Mūzika
    Estere Jansone
    21. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Šonedēļ leģendārā šlāgergrupa «Apvedceļš» mainīja nosaukumu uz «Drošais ceļš» un publiskoja sava jaunākā singla «Pālis pie stūres nav brālis» videoklipu. Ar videoklipa sižetu un dziesmu grupa aicina cilvēkus būt atbildīgiem un nesēsties pie stūres reibumā.

    Pirmais singls «Pālis pie stūres nav brālis» vēstī par īpaši Līgo svētku laikā un vasarā aktuālo skarbo realitāti – kas notiek, kad vadītājs pie stūres sēdies pēc iedzeršanas. Grupas Drošais ceļš mūziķi atzīst – koncertos un ikdienā nereti nākas redzēt, cik vieglprātīgi cilvēki attiecas pret ceļu satiksmes noteikumiem un aizmirst par veselo saprātu, radot nevajadzīgi bīstamas situācijas uz ceļa. 

    Šlāgermūzikas grupa sadarbībā ar VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD) ir radījusi nedaudz komisku, bet veinlaikus arī skaudru videoklipu, kurā redzams, pie kā noved pārgalvība, sēžoties pie stūres dzērumā. 

     

    Grupas fani jau pamanījuši, ka Drošais ceļš videoklipā manāma aina, kas ir stipri līdzīga 2017. gada interneta mēmei. Togad ļaudis iesmēja par amerikāņu kantrīmūziķa Kirina Kalinana dziesmas Big Enough videoklipu, kurā viņš redzams kliedzam debesīs virs horizonta. Šī aina tika neskaitāmas reizes parodēta un izsmieta sociālajos tīklos. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē