• Godināsim tētus. Septembrī notiks Tēva dienas festivāls

    Tēva diena
    Estere Jansone
    21. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vitolda Klein/Unsplash
    Tēva dienas gājiens un festivāls Rīgā šogad notiks 8.septembrī, informē vecāku organizācijas «Mammamuntetiem.lv» pārstāve Ella Karele.

    Organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja un Tēva dienas festivāla rīkotāja Inga Akmentiņa-Smildziņa paudusi, ka šī gada Tēva dienas festivāla tēma ir tēta spēks. Tā caurvīšot gan festivāla skatuves programmu, gan darbnīcas un stafetes, kurās piedalīsies ģimenei dienas garumā, kā arī aktivitātes, kas tiks rīkotas, gaidot Tēva dienu.

    Tēva diena sāksies ar gājienu pa Brīvības ielu plkst.12, pulcējoties pie Brīvības pieminekļa. Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā, kur notiks dažādas aktivitātes. Paredzēts, ka gājienu pavadīs Rīgas Pašvaldības policija, Zemessardzes orķestris majora Anda Kareļa vadībā un etnoperkusiju grupa Zeme dunn.

    Tēva dienas festivālā uzstāsies vismaz 20 tēti. Skatuves programmu Vērmanes dārzā atklās Zemessardzes orķestris. Turpinājumā uzstāsies folkroka grupa Juuk, kuras albums Muļķa stabule pērn izpelnījās Zelta mikrofonu kategorijā «Labākais indie vai alternative mūzikas albums». Tāpat uzstāsies vokāli instrumentālā grupa 7 dēli.

    Uz skatuves gaidāmi dažādu cīņas mākslu paraugdemonstrējumi, piemēram, uzstāsies paukošanas klubs Asmens un brazīliešu nacionālās cīņas mākslas kapueiras klubs «Capoeira Latvia». Pasākumā spēkavīrs Dainis Zāģeris tētus izaicinās pārbaudījumā – «Riepu zāģēšana ar Daini Zāģeri».

    Arī šogad pirmie simts tēti, kuriem ir sava vieta koka iestādīšanai, dāvanā no uzņēmuma «Latvijas valsts meži» saņems ozola stādu. Tie būs sarkanie ozoli no Jelgavas kokaudzētavas. Notiks arī balvu izloze «Lielais laimes rats». Pasākumā darbosies tētiem domāto dāvanu darbnīca, kurā varēs izgatavot dāvanas pašu rokām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē