• FOTO: Zināms, kas notiks «Nelūgto viesu» 3. sezonā. Pirmie kadri no filmēšanas laukuma!

    Seriāls
    Marta Kalniņa
    29. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nupat sākusies populārās daudzsēriju detektīvfilmas «Nelūgtie viesi» trešās sezonas filmēšana Liepājas un Kandavas pusē.

    Nelūgto viesu jaunajā sezonā būs ne tikai atkalsatikšanās ar Niklāvu Kurpnieku un Andri Daugaviņu izmeklētāju lomās, bet arī iespēja ieraudzīt… sevi! Uz iepriekš izsludināto kastingu pieteicies rekordliels gribētāju skaits. Īpaši daudz pieteikumu saņemts izmeklētāja Oskara Tirsas radinieku lomām.

    Kas tad īsti notiks jaunajā sezonā? Sižets pievērsīsies bezvēsts pazudušo tēmai, tomēr būs arī slepkavības un ļoti negaidīti epizožu noslēgumi. Kāda ekskursantu autobusa grupa ieradīsies Kandavā, lai tur pārlaistu vienu nakti.  Liepājnieku ģimenei šis ceļojums pārvērtīsies murgā, jo mazpilsētā burtiski izgaisīs viņu piecpadsmit gadus vecā meita Līva. Izmeklētāji Oskars un Ričards pat nenojauš, ka jaunās lietas izmeklēšana pilnībā izmainīs viņu pašu dzīves un radīs iepriekš nepieredzētas briesmas.

    Galvenajās lomās redzēsiet Andri Daugaviņu, Niklāvu Kurpnieku, Mārtiņu Kalitu, Inesi Kučinsku, Māru Menniku, Gerdu Emburi, Ievu Aleksandrovu-Ekloni, Kintiju Stūri un Kasparu Godu. Būs arī populāri aktieri epizodiskās lomās.

    Filmēšana ilgs līdz septembra vidum.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē