• FOTO: «To klausītāji atcerēsies!» Grupa «Borowa MC» aizvada «elektrizējošu» jubilejas koncertu Latgales sirdī

    Mūzika
    Estere Jansone
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītās nedēļas nogalē Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS norisinājās sirsnīgs un aizkustinošs grupas «Borowa MC» 20 gadu jubilejas koncerts, kurš klausītājiem ļāva atgriezties jaunībā un kurā izskanēja gan grupas lielākie hiti, gan jaunas dziesmas.

    Grupa Borowa MC ar vērienu atzīmējusi 20 gadu jubileju. Koncertā izskanējušas grupas jaudīgākie hiti, tostarp – dziesma Prūjam juoīt, kas ir parafrāze par grupas divdesmit gados piedzīvoto. Koncertā grupas vokālists Aigars Runčis savu dzīvesbiedri sveica ar ziediem un veltīja viņai vienu no grupas populārākajām dziesmām Vysskaistuokajai meitinei, savukārt pēc koncerta mūziķi no viņas saņēma īpašu dāvanu – grāmatu, kurā apkopotas visas šo divdesmit gadu laikā tapušās intervijas un raksti par grupas daiļradi. Protams, neizpalika arī mūziķu fotografēšanās ar faniem, kā arī jubilejas tortes baudīšana, kurā piedalījās mākslinieki, viņu draugi un ģimenes.

    «Tas bija ceļš no pirmajām rindām latgaliešu valodā līdz pilnai zālei Latgales sirdī – Latgales vēstniecībā GORS. Mēs jūtamies ļoti aizkustināti par piedzīvoto, un esmu pateicīgs grupas biedriem Guntrai, Ingaram, Gintam, Raitim un Ralfam par maģiju, kas radās šajā notikumā!» pēc koncerta pauda grupas vokālists Aigars Runčis, piebilstot: «Koncerts GORĀ bija kas elektrizējošs, un esmu pārliecināts, ka to atcerēsimies gan mēs, gan klausītāji, jo  tā bija sirsnība un enerģija koncentrētākā veidā; ceļojums grupas mūzikā no pirmās līdzi aktuālajai dziesmai, kur katrā mēs esam ielikuši daļu sevis. Tas atbalsojās gan mūsu, gan klausītāju sirdīs.»

    Koncertā piedalījās Aigars Runčis (balss), Guntra Kuzmina-Jukna (balss), Ingars Gusāns (ģitāra, balss), Gints Stankevičs (taustiņi), Raitis Aukšmuksts (bungas) un Ralfs Arbidāns (bass), kā arī Rēzeknes novada vokālā studija Skonai (mākslinieciskā vadītāja Guntra Kuzmina-Jukna) un deju studija Dynamic hit dance studio (vadītāja Diāna Garanča).
     

    FOTO: Gurpas Borowa MC jubilejas koncerts

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē