• FOTO: Nosvin latviešu daudzsēriju filmas «Asistente» pirmizrādi

    Kino
    Estere Jansone
    10. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Pirmdien, 9. septembrī, pirmizrādi plašākā publikā piedzīvoja jaunās paaudzes režisoru Alises Zariņas un Lienes Lindes jaunā daudzsēriju filma Asistente – komiska drāma par jaunas sievietes centieniem palīdzēt grūtībās nonākušiem cilvēkiem un mainīt pasauli uz labu.

    Daudzsēriju filma Asistente vēsta par jaunu sievieti vārdā Laila jeb Lulū, kas nomaina iesākto karjeru nekustamo īpašumu firmā pret sociālo darbu nevalstiskajā organizācijā, lai palīdzētu cilvēkiem un padarītu pasauli labāku. Realitātē tas izrādās grūtāk, nekā viņa gaidīja – ne visi grib, lai viņiem palīdz, sociālu problēmu risināšana nenotiek ātri un mainīt sistēmu ir sarežģīti. Paralēli Lulū piedzīvo attiecību krīzi ar draugu un pārvācas uz dzīvi pie mammas un sarkastiskās omītes, ar kurām nākas meklēt kopīgu valodu dažādo uzskatu dēļ. Asistente ir komiska drāma, kurā vieglā un cilvēciskā veidā tiek runāts gan par sāpīgām un grūti risināmām sabiedrības problēmām, gan ģimenes attiecību izaicinājumiem.

    Galvenajā lomā ir talantīgā jaunās paaudzes aktrise Elizabete Lielmane, mammu Gunu atveido Baiba Broka, bet omīti Mirdzu – Silvija Bitere. Filmā redzami arī Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Matīss Budovskis, Inga Tropa, Kaspars Gods, Andris Keišs un citi populāri aktieri.

    Scenārija autores ir Anete Konste, Alise Zariņa un Liene Linde. Alise Zariņa un Liene Linde ir arī filmas režisores.

    Filma no 12. septembra skatāms kinoteātros, bet no 26. septembra būs pieejams Tet TV+ platformā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē