• FOTO: Ingus Ulmanis gatavojas vērienīgam jubilejas koncertam. Kādi pārsteigumi gaidāmi?

    Koncerts
    Estere Jansone
    22. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Romaško
    Trešdien, 21.augustā, VPT studijā norisinājās ģenerālmēģinājums mūziķa Ingus Ulmaņa 60 gadu jubilejas tūres «Kā man laiku apvaldīt?» vērienīgajam noslēguma koncertam, kas svētdien, 25.augustā, notiks Dzintaru koncertzālē.

    Kā pēc mēģinājuma pauda Ingus, šis bija pilna mēroga mēģinājums ar ekrāniem, scenogrāfiju un skaņu. «Manā mūziķa karjerā svētdienas koncerts būs viens no lielākajiem un nozīmīgākajiem projektiem, turklāt es pats esmu gan režisors, gan scenārija un scenogrāfijas autors. Šo koncertu uztveru ļoti personīgi, jo tas ir zināms atskaites punkts izdarītajam darbam daudzu gadu garumā,» atzīst Ingus. Koncertā uz vienas skatuves būs iespēja dzirdēt visus muzikālos projektus, kuros Ingus piedalījies savas mūziķa karjeras laikā: Lādezers,  Jumprava, Dabas koncertzāle un Brīnumskapis. Koncerta muzikālais vadītājs – Andris Sējāns.

    «Gribu uz īsu brīdi būt «skaļš» un  šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, ko kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši cauri gadiem.

    Parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika, un šādi noslēdzam kādu etapu. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, ar kuriem vēl joprojām ir ko teikt un ir par ko runāt!»

    Koncerts notiks divās daļās, programmā iekļautās dziesmas: Cik savādi, Tuvāk vēl, Prom no pilsētas, Rozā eņģelis, Mākonis, Karameles, Par rozēm, Tu esi vēl jauns, Kā man laiku apvaldīt, Nospēlē man un daudzas, daudzas citas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē