• FOTO: Guntis Veits pārsteidz ar savu izskatu un pavada vakaru daiļu dāmu ielenkumā

    Jubileja
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto (Ieva Romaško)
    Skatoties uz enerģisko, šarmanto un mūžam jauneklīgo Gunti Veitu, šķiet neticami, ka grupa «Credo» svin jau savu 50. jubileju. Ceturtdienas vakaru viņš pavadīja daiļu dāmu ielenkumā. Tik daudzas gribēja kopēju foto!

    Ceturdien, 17.oktobrī, VEF Kultūras pilī norisinājās jaudīgs grupas Credo 50 gadu jubilejas Rīgas lielkoncerts, uz kuru klausītāji bija ieradušies ne tikai no Rīgas, bet arī no Londonas, Vācijas un Īrijas. 

    Kopā ar Credo uzstājās leģendārais mūziķis Armands Birkens no Čikāgas piecīšiem, dziesma Dieva dēls skanēja kopā ar rokmūziķi, Gunta Veita draugu un kolēģi no Liepājas brāļiem Ainaru Virgu, grupa Apvedceļš gaviļniekus sveica ar dziesmu Dreimanes, kurai  īpašā duetā pievienojās Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane. Koncerta skanējumu kuplināja bekvokālistes Inta Gudovska un Olga Stupiņa – grupa Oranžās.

    Solists Guntis Veits uz skatuves kāpa retro tēlā, kāds grupai bija raksturīgs tās ziedu laikos. Mati vien plīvoja!

    Pēc koncerta Guntis Veits, kurš vasaras izskaņā nosvinēja 70. jubileju, un viņa grupas biedri sniedza autogrāfus saviem faniem. Tik daudzas daiļas dāmas gribēja nobildēties ar Gunti!

    Jau šo svētdien Credo jubilejas koncerts izskanēs Latgales vēstniecībā GORS, bet novembrī kultūras centrā Ulbrokas Pērle un koncertzālē Cēsis. Savukārt 30.decembrī grandiozs tūres noslēguma noslēguma koncerts plānots Saldus Sporta kompleksā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē