• FOTO: Elita Patmalniece ar kolorītu kompāniju aizvada Dziesmu dueļa jubilejas koncertu

    Pasākumi
    Estere Jansone
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Romaško
    Ceturtdien, 22.augustā, Jelgavā, brīvdabas koncertzālē «Mītava» ar skatītāju stāvovācijām tika aizvadīta «Dziesmu dueļa» jubilejas tūres atklāšana un nosvinēta multimākslinieces Elitas Patmalnieces dzimšanas diena.

    Pasākumā uz skatuves satikās Elita Patmalniece, dziedātāja Olga Rajecka, radio personība Ufo, dziedātājs Atis Ieviņš, ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, mūziķis Normunds Jakušonoks, komponists Uldis Marhilevičs. Šajā vakarā netrūka ne sadziedāšanās, ne dziesmu minēšanas, pozitīvu emociju, smieklu, joku un stāstu, deju, šampanieša, dāvanu un jubilejas tortes.

    Vērienīgi muzikālais šovs Dziesmu duelis šogad svin 20 gadu jubileju, bet Elitai šovasar apritēja apaļi 60, tāpēc viņa to nolēmusi atzīmēt ar vērienu! Dziedošākajās dueļu komandās piedalīsies Olga Rajecka un Elita Patmalniece, savukārt otru komandu pārstāvēs mūziķis Atis Ieviņš un Ufo. Šova pamatsastāvs paliek nemainīgs – televīzijas, radio raidījumu , kā arī pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, komponists Uldis Marhilevičs, mūziķis Normunds Jakušonoks un pavadošā grupa.

    FOTO: Aizvadīts Dziesmu duelis Jelgavā!

    Nākamās tikšanās ar «Dziesmu dueļa» dalībniekiem būs jau šovakar, 23.augustā, Saulkrastu estrādē, pēc tam 30.augustā – Kuldīgas estrādē, 6.septembrī – Rojas estrādē. Savukārt vēlāk rudenī «Dziesmu duelis» būs skatāms Latvijas koncertzālēs un kultūras centros, bet 31.decembrī plkst.12 – VEF Kultūras pilī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē