• Filmas uzņemšanas laukumā Endrū Garfīlda un Florensas Pjū mīlas aina aizgājusi par tālu

    Kino
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kadrs no filmas «Dzīvot šodienai».
    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Kadrs no filmas «Dzīvot šodienai».
    Uz kino ekrāniem pavisam nesen nonāca filma «Dzīvot šodienai», kur galvenās lomas atveido britu aktieri Endrū Garfīlds un Florensa Pjū. Abi atveido divus kaislīgi iemīlējušos laulātos, tādēļ filmā arī netrūkst īpaši kaislīgas ainas. Viena no tām pašam režisoram Džonam Kroulijam likusi sarkt.

    Intervijā ar raidierakstu «Happy Sad Confused» galvenās lomas atveidotājs Endrū Garfīlds atminējās kādu ļoti neveiklu mirkli filmēšanas laukumā. Tobrīd tika filmēta viena no kaislīgajām ainām un abi ar Florensu Pjū esot tā iekarsuši, ka nemaz nav dzirdējuši, ka režisors Kroulijs kliedz: «Nofiltmēts!!!». Abi aktieri turpinājuši tik ļoti kaislīgi mīlināties, ka kameras operators pārtraucis filmēt un pats aizgriezies.

    «Mums bija pirmais ainas filmēšanas piegājiens ļoti kaislīgai seksa ainai. Uz filmēšanas laukuma atradās tikai paši galvenie filmas veidotāji, kameras operators, režisors, un arī es un Florensa,» stāsta Garfīlds. «Aina ir ļoti, ļoti kaislīga un mēs visu darījām, kā bija paredzēts horeogrāfijā. Taču vienā brīdī mēs sākām iet mazliet tālāk, nekā tas bija paredzēts. Mēs nedzirdējām, ka režisors saka «Nofilmēts!». Mēs tanī brīdī jutāmies pavisam droši un pakāpeniski pārgājām no vienas lietas uz nākamo un ļāvām tam progresēt,» par mīlas ainu atminas aktieris.

    «Tad vienā brīdī mēs ar Pjū telepātiski sapratāmies un apjautām, ka šī aina ir stipri ieilgusi,» turpina Endrū. «Es paskatījos un tur stūrī bija noslēpies mūsu operators Stjuarts. Viņš kameru pat bija paņēmis un pagriezis pret sienu,» smejas Garfīlds.   

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē